Lapsille

4H-KERHOT

Salon 4H-yhdistyksen kerhoja ohjaavat 4H:n Osaava kerhonohjaaja -koulutuksen käyneet nuoret, joiden kiinnostuksena on työskennellä alakouluikäisten lasten kanssa. Kerhot ovat ohjaajiensa ja kerholaisten näköisiä yleis- tai teemakerhoja, joissa opitaan itse tekemällä. Kiusaamista kerhoissa ei suvaita. Ohjaajia innostetaan käyttämään ohjelmissa pedagogisesti suunniteltuja TOP-tehtäviä. Kerhojen normaalin ohjelman lisäksi kerhot voivat halutessaan kerätä omia varoja vaikkapa Korkeasaarireissua varten osallistumalla esimerkiksi vuoden 4H-kerho -kilpailuun. Lisäksi ohjelmassa voi olla nyyttäreitä, mediaviikon/eläintenviikon ohjelmaa, pikkujouluja ja muuta erilaista kivaa! Kerhot ovat 4H:n jäsenille maksuttomia. Tervetuloa mukaan!

TOP-tehtävät ovat nyt kaikkien saatavilla! Tee opettavaisen kivoja tehtäviä kotonakin! Rekisteröitymällä osoitteessa www.toptehtavat.fi pääsee mukaan vähän laajempaankin juttuun, turvalliseen ns. lasten-Facebookkiin 4H:n valvonnassa. Siellä voi palauttaa TOP-tehtäviä, luoda omia tehtäviä ja kommentoida toisten tekemisiä sekä saada kommentteja omista tekemisistään ja tietysti kaveroitua!

Kerhot ovat alkaneet syksyllä viikoilla 36 ja 37 ja päättyvät toukokuussa viikolla 20. Tänä vuonna käynnistyi erityisen paljon kivoja teemakerhoja. Virallinen ilmoittautuminen, jonka perusteella kerhot joko alkavat tai eivät, oli auki 16.8.-30.8.2017. Nyt alta löytyvällä lomakkeella näkyvät edelleen ne kerhot, joissa on vielä tilaa jälki-ilmoittautujille. Kerhoissa voi käydä tutustumassa kerran ilman ilmoittautumista eli lupausta maksun suorittamisesta. Vierailusta voi olla hyvä ilmoittaa kerhon ohjaajalle (tiedot alla).

Ilmoittautumislomakkeelta voi valita, haluatteko liittyä 4H:n jäseniksi (35 €/hlö tai 70 €/perhe), vai maksatteko mieluummin kerhomaksun 35 €/hlö. Jos osallistuja on jo 4H:n jäsen, on osallistuminen maksutonta. Jäsenmaksun valitseminen on kaikin puolin mukavampi vaihtoehto, sillä jäsenkortilla saat alennuksia monista jäsenetuliikkeistämme Salossa & valtakunnallisesti ja kerholainen voi osallistua useampaankin eri kerhoon samaan jäsenhintaan. Lisäksi järjestämämme kurssit ja leirit ovat monesti edukkaampia tai jopa ilmaisia jäsenillemme. Jäsenmaksuilla tuet tehokkaammin myös koko 4H-nuorisotyötä! Jos kerhoilut lopetettuanne tahdot lopettaa myös jäsenyyden, muista tehdä se aina erikseen ilmoittamalla. Mikäli muistat tämän vasta syksyllä uuden laskun saadessasi ja olet vasta silloin yhteydessä, voidaan lasku silloinkin vielä mitätöidä.

4H-kerhot kaudella 2017-2018 (syksy ja kevät)

PaikkaKerhon nimi/teema Aika

Kerhon ohjaajat 

Huomioita ja lisätietoja
(kerhokertasuunnitelmat lisätään myöhemmin)

HALIKKO
Ikäkeskus Majakka 
(Halikkokodin alakerta)
Hornintie 3

Jauhopeukalot

(leivonta ja leikki)

Tiistai
klo 17.30-19.30

Vilhelmiina 
p.044 972 3121

Kerho on leivonta ja leikkipainotteinen teemakerho. Ikäkeskus tuo mukanaan myös tekemistä ja oppimista vanhusten kanssa. Eka kerta 5.9.

MUURLA
Muurlan Nuorisotalo
Viljo Hurmeentie 1

Liikkuvat pullanpyörittäjät

(liikunta ja leivonta)
 

Tiistai
klo 17.30-19.30

Patrick
p.045 885 0887

Emilia
p. 044 036 1485

Kivaa tekemistä teemakerhossa! Liikunta ja leivonta painotuksen lisäksi ohjelmassa saattaa olla muutakin kerholaisten toiveitakin kunnioittaen. Eka kerta 12.9.

SALO

Pajulan koulu
Pajulanrinne 6

(punainen piharakennus)

Metsäsalapoliisit

Keskiviikko klo 17.30-19.30

Veronika 
p.050 911 3379

Linda Smirnova
p. 044 973 9790

Kerho on luontoteemakerho. Innostu luonnosta, saa uusia kavereita ja opi uutta! Kerhossa tutustumme lähiluontoon (Pajulan koulun lähimetsä) pikku-salapoliiseina, leikimme yhdessä ja pidämme hauskaa! Eka kerta 6.9.

SALO
Alhaisten koulu
Koulukatu 3

Toivekerho

Tiistai
klo 17.30-19.30

Laura 
p.044 070 9002

Silja
p.044 366 5035

Kerho on yleiskerho, jonka ohjelmassa on pelejä, ulkoilua, askartelua ja teemakertoja. Hauskinta on se, että kerholaiset saavat aina itse toivoa, mitä askarrellaan, pelataan jne. Huom. Kerho on suunnattu 3-6. luokkalaisille. Eka kerta 12.9.
SUOMUSJÄRVI
Suomusjärven koulu
Opintie 1

Suomusjärven Topsukat

Maanantai
klo 17.30-19.30

Suvi 
p.044 327 8432 

Cia
p. 044 050 2444
 

Kerho on yleiskerho, jossa tehdään kaikkea kivaa kuten leivotaan, askarrellaan ja leikitään kerholaisten toiveitakin kuunnellen. Ohjelmassa myös erikoisteemakertoja. Eka kerta 4.9.
Kerhon blogiin tästä.
PERNIÖ
nuorisotila Narikka
Lupajantie 2 

Leivonta- ja liikuntakerho

Keskiviikko
klo 18-20

Jasmin
p. 041 471 6469

Minttu
p. 041 471 6468

Kerho on leivonja- ja liikuntapainotteinen teemakerho. Ohjelmassa myös muuta kivaa kerholaistenkin toiveita kuunnellen. Eka kerta 13.9. Kerho on mukana Yhteinen arkemme-projektissa, jonka puitteissa on kolme kerhokertaa.

 

ILMOITTAUTUMISLOMAKE 4H-KERHOIHIN


KERHOLAISEN/KERHOLAISTEN TIEDOT

*
*

HUOLTAJAN YHTEYSTIEDOT

*
*
*
*

4H-KERHOT JOISSA ON TILAA UUSILLE KERHOLAISILLE

*

JÄSENYYS JA KERHOMAKSU

*

Huomioithan 4H-jäsenyyteen liittyen, että...
Jäsenyys on voimassa kun jäsenmaksu on maksettu.
4H-tilaisuuksissa otettuja kuvia ja tallenteita voidaan käyttää 4H:n tiedotusmateriaalissa, julkaisuissa ja kotisivuilla.
Osoitetiedot toimitetaan vain 4H:n käyttöön


LISÄTIETOJA TAI MUITA TERVEISIÄ

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

4H-kerhot ovat alakouluikäisille (+6v.) suunnattua koulutettujen kerhonohjaajien vetämää pienryhmätoimintaa. Ohjauksessa käytetään tekemällä oppimisen käytännönläheistä menetelmää. 

Jatkavat konkariohjaajat 2017

Vas. Cia, Suvi ja Veronika.

Cia: "Iloinen ja reipas kerhonohjaaja. Keksii tekemistä hetkeen kuin hetkeen."

Suvi: "Kaikki huomioiva ja sympaattinen kerhonohjaaja. Pitää tarvittaessa kuria yllä mutta niin ettei hauska kerhotunnelma katoa"

Veronika: "Olen mukava ja luotettava jo toisen vuoden kerhonohjaaja. Rakastan lapsia ja heidän kanssa leikkimistä ja haluan opettaa heille uusia asioita luontoteemakerhon parissa!"

Syksyllä 2017 aloittaneet kerhonohjaajat

Vasen puoli ylhäältä alas Minttu, Vilhelmiina, Linda, Jasmin ja oikealla Patrick, Eevi, Silja ja Laura.

Minttu: "Ohjaajana olen luotettava ja samalla ystävä kerholaisille. Pidän kuitenkin tarvittavan kurin yllä ja olen kaikille tasapuolinen."

Vilhelmiina: "Olen rento ja iloinen ohjaaja, joka rakastaa leipomista. Osaan ottaa vastuuta, mutta nauran paljon, joten uskon, että kerhossa tulee olemaan hauskaa."

Linda: "Olen kiva, hauska ja leikkimielinen persoona, joka ei siedä kiusaamista! Odotan kovasti kerhoni alkamista. <3"

Jasmin: "Tykkään tosi paljon leipoa. Yhdessä tekemällä ja leipomalla voimme oppia toisiltamme paljon uutta."

Patrick: "Ideoita kuunteleva ja jokseenkin komea amislainen. Liikunta-addikti ja hyvän huumorintajun omistava janttero."

Eevi: Eevi: "Olen luova ja kokenut taiteilija, hyvä opettaja ja reilu ohjaaja! Nautin auttamisesta ja hauska tekeminen on aina mielekästä." Eevi on lopettanut ohjaamisen.

Silja: "Tykkään lapsista ja kohtelen heistä jokaista samalla tavalla. Olen uusi 4H-toiminnassa ja kerhojen vetämisessä, enkä malta odottaa teidän näkemistä!"

Laura: "Olen aika rento tyyppi ja mun mielestä tärkeää on, että kerhoissa on hauskaa. Tulen hyvin toimeen niin rauhallisten kuin villienkin lasten kanssa."


LISÄÄ SALON 4H-KERHOISTA

Jauhopeukalot

PDF-tiedostokerhokertasuunnitelma_Jauhopeukalot.pdf (79 kB)
Kevätkausi 2018

Liikkuvat pullanpyörittäjät

PDF-tiedostokerhokertasuunnitelma_Liikkuvat pullanpyörittäjät.pdf (79 kB)
Kevätkausi 2018

Toivekerho

PDF-tiedostokerhokertasuunnitelma_Toivekerho.pdf (78 kB)
Kevätkausi 2018

Suomusjärven Topsukat

PDF-tiedostokerhokertasuunnitelma_Topsukat.pdf (78 kB)
Kevätkausi 2018

Leivonta- ja liikuntakerho

PDF-tiedostokerhokertasuunnitelma_Liikunta- ja leivontakerho.pdf (95 kB)
Kevätkausi 2018

Metsäsalapoliisit

PDF-tiedostokerhokertasuunnitelma_Metsäsalapoliisit.pdf (78 kB)
Kevätkausi 2018

Kaipaatko kivaa tekemistä?

900 TOP-tehtävää odottaa sinua vain parin klikkauksen päässä! Tehtävien aiheina ovat esimerkiksi eläimet, kokkaus, kierrätys, käsityöt, kansainvälisyys ja luonto. LUE LISÄÄ!