Nuorille

HEI NUORI, HAE TÖIHIN 4H:LLE!

Jätä meille avoin työhakemus, jolloin voit työllistyä asiakastilausten mukaan toivomillesi työaloille. 4H on työnantajasi ja huolehtii työnantajan velvoitteista kuten palkanmaksusta. Varsinaisen työn teet vuokratyön tapaan asiakkaan (yksityishenkilö, yritys tai yhdistys) luona.

Hakemus on voimassa valintasi mukaan joko vain seuraavan kesätyökauden tai vuoden loppuun asti. Muista laittaa aina uusi työhakemus seuraavaa kesätyökautta tai vuotta varten tullaksesi huomioiduksi.

Jos tykkäät työskennellä lasten kanssa, voisit ehkä ryhtyä ohjaamaan alakouluikäisille lapsille suunnattua 4H-kerhoa. Tutustu tarkemmin kerhonohjaukseen ja jos innostuit, valitse työhakemuksesta kohta "Haen 4H-kerhonohjaajaksi".

Kurkista apua ja ohjeita työhakuun ja työelämään.

...TAI TYÖLLISTÄ ITSE ITSESI 4H-YRITTÄJÄNÄ

4H-yrittäjänä perustat oman harjoitusyrityksen sille alalle, mikä sinua eniten kiinnostaa. Päätät itse, kuinka paljon haluat tehdä töitä ja laskutat itse asiakkailtasi tekemästäsi työstä. Voit toimia 4H-yrittäjänä yksin tai yhdessä kavereiden kanssa.

Salossa saman alan 4H-yrittäjät muodostavat duunirinkejä, joista nuoret saavat vertaistukea. Lue lisää 4H-yrittämisestä ja aloita askellus kohti omaa 4H-Yritystä!

 


AVOIMIA TYÖPAIKKOJA


LYHYT TYÖKEIKKA AIV-ASTIAKERÄYKSESSÄ! HAE HETI!

Etsimme vähintään 18-vuotta täyttänyttä tekijää vastaanottamaan ja pakkaamaan AIV-liuoskanistereita ja tynnyreitä Salon 4H-yhdistyksen keräyspisteellä ja keräyspisteen valmistelutöihin Vastuullinen Virtanen –keräyskampanjassa. Tehtävään järjestetään yhden tunnin mittainen verkon välityksellä toteutettava koulutus.

Työtehtävässä eduksi on luonnollisesti reipas ja työhöntarttuva asenne. Työnantajana toimii Salon 4H-yhdistys. 

Työpaikan osoite: Keräyspaikka Joensuunkadulla SSO-Maatalouden tiloissa (Sentterin takapiha)
Palkkaus: 9,50 €/h + lomakorvaus 9 %
Työn kesto: Perjantai 15.9. klo 11.30-15-30 ja lauantai 16.9. klo 9.30-15.30 (yhteensä 10 h). Lisäksi yhden tunnin mittainen koulutus, jonka ajalta ei makseta palkkaa, erikseen sovittuna ajankohtana syyskuussa.
Haku päättyy: Heti sopivan tekijän löydyttyä
Lisätiedot: janina.makinen@4h.fi / 044 777 8535
Lähetä hakemus tästä. Muista mainita, että haet juuri kyseistä työpaikkaa

  

TYÖTÄ KOULUN OHELLE!
HAUSSA: 4H-KERHONOHJAAJAT / SYKSY

Etsimme alakouluikäisille lapsille tarkoitettuihin 4H-kerhoihin lasten kanssa viihtyviä, vastuuntuntoisia ja iloisia, vähintään 15-vuotta täyttäneitä ohjaajia! Kerhonohjaajan tärkein tehtävä on ohjata kerhoa tavoitteellisesti "Tekemällä oppii parhaiten" -iskulauseen mukaisesti. Muita tehtäviä ovat kerhokertojen suunnittelu, kerhon mainostamisessa avustaminen, ohjaajien yhteisiin tapaamisiin osallistuminen ja toiminnasta raportointi Salon 4H-yhdistykselle sovitusti. Ohjaajalla on suuri vapaus oman laisen toiminnan toteuttamiseen sekä mahdollisuus kehittää 4H-kerhotoimintaa. Aiempaa kokemusta ei tarvita, sillä tehtävään valitut pääsevät osallistumaan maksutta 4H:n Osaava kerhonohjaaja -koulutukseen 19.-20.8.2017.  Kyseessä on vapaaehtoistyö, ei varsinainen työsuhde, mutta ohjaamisesta maksetaan korvaus. Lue lisää kerhonohjaajana toimimisesta. 

Ohjaajia etsitään seuraavilla alueilla sijaitseviin kerhoihin:
- Halikko: 1-2 ohjaajaa, teema- tai yleiskerho (keittiöllinen tila sopisi hyvin kokkikerhoksi)
- Pajula: 1 ohjaaja kokeneemman pariksi, Metsäsalapoliisit -teemakerho
- Perniö: 1 aikuinen ohjaaja (korvaukseton) ja 1 nuori ohjaaja, keppicrossikerho (tai oma ehd.)
- Kisko: 1-2 ohjaajaa, teemakerho (ehdota teemaa harrastustesi mukaan, tilassa on keittiö)
- Muurla: 1-2 ohjaajaa, teemakerho (ehdota teemaa kiinnostuksesi mukaan, tilassa on keittiö)
- Sirkkula: 1-2 ohjaajaa, liikuntateemakerho (tai oma ehdotus)
Valmiita tehtäviä on myös käytettävissä runsaasti: www.toptehtavat.fi

Työpaikan osoite: Halikko, Pajula, Perniö, Kisko, Muurla
Palkkio: 5 € / tunti ja 6 € / tunti, kun 4H:n Osaava kerhonohjaaja -koulutus on suoritettu, yksin ohjaaville 0,50e lisä
Työn luonne: Työ/harrastus koulun ohelle
Työ alkaa: syyskuun viikolla 36 (4.-7.9.)
Työaika: erikseen sovittuna arki-iltana ma-to, 1 x vko 1,5-2h kerrallaan (kouluvuoden ajan)
Haku päättyy: 1.8.2016

Kysy mikä mietityttää: anna.laakkonen@4h.fi / p. 044 777 8536 (loma-aikana heinäkuun lopussa huonommin tavoitettavissa)
Lähetä hakemus tästä. MUISTA VALITA LOMAKKEELTA KOHTA "HAEN 4H-KERHONOHJAAJAKSI". KERRO LISÄTIEDOT KOHDASSA MILLE ALUEELLE/ALUEILLE (ESIM. KISKO) HAET JA MAHDOLLISESTA OMASTA TEEMA-AJATUKSESTASI.


Huom: Jokaiseen kerhoon valitaan ensisijaisesti yksi ohjaaja, joka aloittaa ohjaamisen syyskuussa viikolla 36, jos kerholaisia on ilmoittautunut mukaan riittävä määrä. Valitsemme kerhoihin myös varaohjaajat, jotka työllistyvät toisen ohjaajan avuksi, jos kerholaisten määrä ylittää n. 10 hlö. Varalle valitut ohjaajat saavat myös käydä Osaava kerhonohjaaja –koulutuksen maksutta. Kutsumme hakijoita haastatteluun elokuun alussa. Töiden alkaminen vahvistuu kerhoihin ilmoittautumisen päätyttyä 30.8.

 Työllistyneiden nuorten suusta:
- Työkeikka meni hyvin. Olin yllättynyt, että sain työtä.
- Voisin tehdä töitä 4H:n kautta enemmänkin.
- Työtodistuksen ansiosta on helpompi hakea töitä jatkossakin.
- Mukavia keikkoja ja mukavia ihmisiä.