TYÖKOKEMUKSIA, YRITTÄJYYTTÄ, KURSSEJA, KERHOJA, LEIREJÄ, KANSAINVÄLISYYTTÄ

Salon 4H-yhdistys toimii koko Salon alueella. Toimintamme pääpaino on nuorten työelämävalmiuksien edistämisessä erilaisten kurssien, tilaisuuksien, hankkeiden ja esimerkiksi sivuiltamme löytyvien apujen ja ohjeiden avulla. Nuoret voivat myös täyttää sivuillamme työnhakulomakkeen ja vastaavasti nuorta työvoimaa tarvitsevat tahot kotitalouksista yrityksiin voivat täyttää työntilauslomakkeen. Näin yhdistämme työtä etsivän nuoren ja apua tarvitsevan asiakkaan. Nuori voi tuellamme myös työllistää itse itsensä 4H-yrittäjänä alalle, joka häntä eniten kiinnostaa.

Nuoremmille, kuusi vuotta täyttäneille, lapsille tarjolla on erilaisia teema- ja yleiskerhoja ympäri Salon seutua.

4H on maailmanlaajuinen nuorisojärjestö. Lue lisää 4H-järjestöstä.

4H on harrastus, jossa omat unelmat ja kiinnostuksen kohteet yhdistyvät työelämätaitoihin ja yrittäjyyteen!

Voit linkata 4H-aiheisia kuvia tapahtumista tai muista jutuista Instagramiin lisäämällä julkaisemaasi kuvaan #4hsalo

Instagram @salon4h