4H-kerho

Kerhoiluissa huomioimme hyvän käsihygienian ja reagoimme kulloistenkin viranomaissuositusten sekä 4H-liiton linjausten mukaisesti tartuntojen leviämisen ehkäisemiseksi. Lue kerhoturvallisuudesta tarkemmin tästä. Ettehän osallistu kerhokerralle nuhaisena tai jos kerholaisella tai perheessänne on muita koronan oireita. Koronatilanteen pahetessa meillä on valmius aloittaa etätoiminta tai jakaa ryhmiä. Pidätämme oikeuden kerhokertojen perumiseen ja/tai toiminnan muuttamiseen kerhokaudella eikä maksettuja jäsen/kerhomaksuja palauteta. Kiitos yhteistyöstä!

4H-kerhot keräävät lapset yhteen viikoittain noin kahdeksi tunniksi kerrallaan. Kerhoja ohjaavat 4H:n Osaava kerhonohjaaja -koulutuksen käyneet nuoret, joiden kiinnostuksena on työskennellä alakouluikäisten lasten kanssa. Kerhot ovat ohjaajiensa ja kerholaisten näköisiä yleis- tai teemakerhoja, joissa opitaan itse tekemällä - kokkaillen, leikkien, retkeillen, pelaillen, kansainvälistyen, arjen- ja kädentaitoja harjoitellen... Lapset ja hauska tekeminen ovat pääosassa! Kaikilla kerhoilla on syyskauden aikana hieno mahdollisuus osallistua valtakunnalliseen Vuoden 4H-kerho -kilpailuun, jossa voi voittaa rahat vaikkapa ikimuistoisen päätöskerran toteuttamiseen. 

Salon 4H-yhdistyksen tavoitteena on tarjota laadukas ja ohjattu harrastusmahdollisuus syrjäisimmissäkin kylissä. Käytännössä kerhojen määrä ja sijainti määräytyvät sen mukaan, mistä nuoria kerhonohjaajia innostuu mukaan. Ohjaajaksi voi hakea ympäri vuoden. Kerhot alkavat pääsääntöisesti syyskuussa viikolla 36 ja jatkuvat aina toukokuun viikolle 20 asti. Kerhoihin ilmoittautuminen on auki kaksi viikkoa ennen kerhojen alkamista ja sen jälkeen, jos paikkoja riittää/vapautuu.

Kerhot ovat 4H:n jäsenille maksuttomia. Tervetuloa mukaan!

Alhaalta ylös: Emmi, Liisa, Inka ja Alexandra