Hae kerhonohjaajaksi

Haku syksyllä 2020 alkavien 4H-kerhojen ohjaajaksi on päättynyt. Haku ensi vuoden syksyn kerhokaudelle on auki.

15-vuotta täyttäneille nuorille, katso tämän sivun alaosasta halutessasi tehtävän tarkemmat tiedot.

Omat tietosi

Tehtävää koskevat toivomuksesi

Esimerkiksi alta löytyvän laisia kerhoja voi alkaa syksyllä. Kolmea ensimmäistä teemaa tullaan painottamaan. Sulkeissa on kerrottu minkä nimisiä valmiita teemakerho-ohjelmia 4H:lta löytyy käyttöösi.

Valitse kaikki sinua kiinnostavat tai kerro oma ideasi. *
Käytössäni on... *
Toivoisin voivani ohjata *

Koulutukseni ja kokemukseni

Millaista kokemusta sinulla on 6-12-vuotiaiden lasten kanssa toimimisesta tai miksi lasten kanssa tekeminen kiinnostaa sinua?

Lisätiedot

Kaikki 4H-kerhonohjaajat ovat 4H:n jäseniä. Jäsenmaksu on 35€/vuosi.

Oletko jo jäsen tai halukas liittymään jäseneksi? *

HARRASTUS KOULUN OHELLE!
HAUSSA: 4H-KERHONOHJAAJAT / SYKSY 2020 - KEVÄT 2021

Hae nyt ohjaajaksi syksyllä 2020 alkaviin kerhoihin! Olemme hakijoihin yhteydessä kevään kuluessa tai viimeistään elokuun alussa.

Etsimme alakouluikäisille lapsille tarkoitettuihin 4H-kerhoihin lasten kanssa viihtyviä, vastuuntuntoisia ja iloisia, vähintään 15-vuotta täyttäneitä ohjaajia! Kerhonohjaajan tärkein tehtävä on ohjata kerhoa tavoitteellisesti "Tekemällä oppii parhaiten" -iskulauseen mukaisesti. Muita tehtäviä ovat kerhokertojen suunnittelu, kerhon mainostamisessa avustaminen, ohjaajien yhteisiin tapaamisiin osallistuminen ja toiminnasta raportointi Salon 4H-yhdistykselle sovitusti. Ohjaajalla on suuri vapaus oman laisen toiminnan toteuttamiseen sekä mahdollisuus kehittää 4H-kerhotoimintaa ja kasvaa harrastuksessa. Aiempaa kokemusta ei edellytetä, sillä tehtävään valitut ja 4H:n jäseniksi ilmoittautuvat koulutetaan maksutta 4H:n Osaava kerhonohjaaja -koulutuksessa elokuussa. Kyseessä on harrastus, ei varsinainen työsuhde, mutta ohjaamisesta maksetaan korvaus. Lue lisää kerhonohjaajana toimimisesta.

HAEMME TÄNÄ VUONNA ERITYISESTI KOKKAUKSESTA (SAFKASANKARIT), KÄDENTAIDOISTA (KÄDENTAITAJAT) JA LUONNOSTA (METSÄSALAPOLIISIT) KIINNOSTUNEITA NUORIA.

Osoite: Salon alueella sovitusti/kerhotilan mukaan
Palkkio: 6 € / tunti, kun 4H:n Osaava kerhonohjaaja -koulutus on suoritettu, yksin ohjaaville 0,50e lisä, Hei hulinaa -jatkokoulutuksen suorittaneille ja toiselle ohjausvuodelle jatkavien korvausta korotetaan 1€/h.
Tehtävä alkaa: syyskuun viikolla 36 (3.-6.9.)
Aika: erikseen sovittuna arki-iltana ma-to, 1 x vko 1,5-2h kerrallaan (kouluvuoden ajan)
Haku päättyy: 15.8.2020

Huom: Kaikilta ohjaajilta edellytetään 4H:n jäsenyyttä (jäsenmaksu 35€/vuosi). Jokaiseen kerhoon valitaan ensisijaisesti yksi ohjaaja, joka aloittaa ohjaamisen syyskuussa viikolla 36, jos kerholaisia on ilmoittautunut mukaan riittävä määrä. Valitsemme kerhoihin myös ohjaajia, jotka työllistyvät toisen ohjaajan pariksi, yleensä siinä vaiheessa, jos kerholaisten määrä ylittää n. 10 hlö. Ohjaajat, jotka eivät pääse aloittamaan oman kerhon ohjaamista syksyllä, voidaan ottaa sijaisiksi, jotka ohjaavat kerhoja oman ohjaajan estyessä. Kutsumme hakijoita haastatteluun touko-kesäkuussa tai viimeistään elokuussa. Tehtävän alkaminen vahvistuu kerhoihin ilmoittautumisen päätyttyä 30.8.