4H Business Lab Salo

Missä

4H Business Lab Salo on avattu syksyllä 2021 4H:n toimiston yhteyteen osoitteeseen Turuntie 6. Tule Turuntieltä Sokoksen ovista sisään, sitten rappuset ylös ja oikealle ja olet perillä.

4H Business Lab on

4H-järjestön kehittämä uusi yrittäjyyttä tukeva malli - nykyaikaisella teknologialla varustettu oppimisen, tiedonvälityksen ja yrittäjien kohtaamispaikka. Tässä nykyaikaisella teknologialla varustetussa monitoimitilassa 13-28 -vuotiaat 4H-yrittäjät voivat hoitaa yrityksensä päivittäisiä asioita sekä kehittää omaa yritystoimintaansa, verkostoitua keskenään, tavata asiakkaitaan ja suunnitella sekä toteuttaa omia Pop Up -tyyppisiä tapahtumiaan.

Kenelle 

  1. 4H-yrittäjille yritystoiminnan kehittämiseen ja toteuttamiseen
  2. Kouluryhmille (esim. yrittäjän viikon ohjelmavierailut)
  3. 4H:n yhteistyökumppaneille (kokoustila, jonka saa käyttöön 4H-yrittäjältä tehtyä tarjoilutilausta vastaan + 10€ kahvikorvaus, 4H-yhdistys kertoo myös mielellään toiminnastaan)
  4. Lisäksi 4H-yhdistys käyttää tilaa omien tapahtumiensa, koulutustensa, kokoustensa ja tapaamistensa paikkana.

Business Lab Talkkari 

Tilaan rekrytoidaan mahdollisuuksien mukaan työntekijä - Business Lab-talkkari. Hän huolehtii Labin aukiolosta, toivottaa tulijat tervetulleiksi ja tarvittaessa esittelee Labin mahdollisuudet. Talkkari ei tunne kaikkia 4H-yrittäjiä, joten häntä on ohjeistettu tarvittaessa pyytämään tilaan tulijaa näyttämään 4H-jäsenkorttinsa. Lab talkkari huolehtii myös Labin siisteydestä, käytettävyydestä sekä tilan pelisääntöjen noudattamisesta. Talkkari voi auttaa 4H-yrittäjiä ideoinnissa ja toimia avustajana projekteissa sekä olla teknisenä tukena. Talkkari auttaa myös kehittämään Labiä ja viestiä sen toiminnasta. Touko-syyskuussa 2022 Lab talkkarina toimii 4H Yrityskoordinaattori Susanna.

Labin rahoittajat ja yhteistyökumppanit

Labin perustaminen oli vuonna 2021 mahdollista Lounais-Suomen Aluehallintoviraston rahoittaman Tulevaisuuden tekoja 4H Business Labissä -hankkeen avulla. Tärkeinä muina rahoittajina ja yhteistyökumppaneina toimivat SSO, Juha Punta -säätiö, Sysäys säätiö, Raja-Audio ja Avion Interactive Oy. Vuonna 2022 Labin suojelijana toimii Tehtailija Juho Leinon Säätiö.

Yhteystiedot

Toiminnanjohtaja (kokoukset, kouluvierailut)
Anna Laakkonen / anna.laakkonen@4h.fi / 044 777 8535

Business Lab talkkari (4H-yrittäjät / tilan varaaminen
Susanna Leppähaara / salo4h.yrittajyys@outlook.com / 044 339 0471