4H Business Lab Salo

Missä

4H Business Lab Salo on avattu syksyllä 2021 4H:n toimiston yhteyteen osoitteeseen Turuntie 6. Tule Turuntieltä Sokoksen ovista sisään, sitten rappuset ylös ja oikealle ja olet perillä.

4H Business Lab on

4H-järjestön kehittämä uusi yrittäjyyttä tukeva malli - nykyaikaisella teknologialla varustettu oppimisen, tiedonvälityksen ja yrittäjien kohtaamispaikka. Tässä nykyaikaisella teknologialla varustetussa monitoimitilassa 13-28 -vuotiaat 4H-yrittäjät voivat hoitaa yrityksensä päivittäisiä asioita sekä kehittää omaa yritystoimintaansa, verkostoitua keskenään, tavata asiakkaitaan ja suunnitella sekä toteuttaa omia Pop Up -tyyppisiä tapahtumiaan.

Kenelle 

  1. 4H-yrittäjille yritystoiminnan kehittämiseen ja toteuttamiseen
  2. Kouluryhmille (esim. yrittäjän viikon ohjelmavierailut)
  3. 4H:n yhteistyökumppaneille (kokoustila, jonka saa käyttöön 4H-yrittäjältä tehtyä tarjoilutilausta vastaan + 10€ kahvikorvaus, 4H-yhdistys kertoo myös mielellään toiminnastaan)
  4. Lisäksi 4H-yhdistys käyttää tilaa omien tapahtumiensa, koulutustensa, kokoustensa ja tapaamistensa paikkana.

Business Lab Talkkari 

Tilaan rekrytoidaan mahdollisuuksien mukaan työntekijä - Business Lab-talkkari. Hän huolehtii Labin aukiolosta, toivottaa tulijat tervetulleiksi ja tarvittaessa esittelee Labin mahdollisuudet. Talkkari ei tunne kaikkia 4H-yrittäjiä, joten häntä on ohjeistettu tarvittaessa pyytämään tilaan tulijaa näyttämään 4H-jäsenkorttinsa. Lab talkkari huolehtii myös Labin siisteydestä, käytettävyydestä sekä tilan pelisääntöjen noudattamisesta. Talkkari voi auttaa 4H-yrittäjiä ideoinnissa ja toimia avustajana projekteissa sekä olla teknisenä tukena. Talkkari auttaa myös kehittämään Labiä ja viestiä sen toiminnasta. Ota rohkeasti yhteyttä, jos tämä pesti kiinnostaisi sinua!

Labin rahoittajat ja yhteistyökumppanit

Labin perustaminen oli vuonna 2021 mahdollista Lounais-Suomen Aluehallintoviraston rahoittaman Tulevaisuuden tekoja 4H Business Labissä -hankkeen avulla. Tärkeinä muina rahoittajina ja yhteistyökumppaneina toimivat SSO, Juha Punta -säätiö, Sysäys säätiö, Raja-Audio ja Avion Interactive Oy. Vuonna 2022 Labin suojelijana toimii Tehtailija Juho Leinon Säätiö.

Yhteystiedot

Toiminnanjohtaja (kokoukset, kouluvierailut, tilan varaaminen)
Anna Laakkonen / anna.laakkonen@4h.fi / 044 777 8535