4H Business Lab Salo

Missä

4H Business Lab Salo on avattu syksyllä 2021 4H:n toimiston yhteyteen osoitteeseen Turuntie 6. Tule Turuntieltä Sokoksen ovista sisään sitten rappuset ylös ja oikealle.

4H Business Lab on

4H-järjestön kehittämä uusi yrittäjyyttä tukeva malli - nykyaikaisella teknologialla varustettu oppimisen, tiedonvälityksen ja yrittäjien kohtaamispaikka. Tässä nykyaikaisella teknologialla varustetussa monitoimitilassa 13-28 -vuotiaat 4H-yrittäjät voivat hoitaa yrityksensä päivittäisiä asioita sekä kehittää omaa yritystoimintaansa, verkostoitua keskenään, tavata asiakkaitaan ja suunnitella sekä toteuttaa omia Pop Up -tyyppisiä tapahtumiaan.

Kenelle 

  1. 4H-yrittäjille yritystoiminnan kehittämiseen ja toteuttamiseen
  2. Kouluryhmille (esim. yrittäjän viikon ohjelmavierailut)
  3. 4H:n nykyisille tai potentiaalisille yhteistyökumppaneille (kokoustila, jonka saa käyttöön 4H-yrittäjältä tehtyä tarjoilutilausta vastaan, 4H-yhdistys kertoo myös mielellään toiminnastaan)
  4. Lisäksi 4H-yhdistys käyttää tilaa omien tapahtumiensa, koulutustensa, kokoustensa ja tapaamistensa paikkana.

Business Lab Talkkari 

Tilassa toimii työntekijä - Business Lab talkkari -, Hän huolehtii Labin aukiolosta, toivottaa tulijat tervetulleiksi ja tarvittaessa esittelee Labin mahdollisuudet. Talkkari ei tunne kaikkia 4H-yrittäjiä, joten häntä on ohjeistettu tarvittaessa pyytämään tilaan tulijaa näyttämään 4H-jäsenkorttinsa. Lab talkkari huolehtii myös Labin siisteydestä, käytettävyydestä sekä tilan pelisääntöjen noudattamisesta. Talkkari voi auttaa 4H-yrittäjiä ideoinnissa ja toimia avustajana projekteissa sekä olla teknisenä tukena. Talkkari auttaa myös kehittämään Labiä ja viestii sen toiminnasta. Vuonna 2021 talkkariksi on valittu ja palkattu 4H-yrittäjä Neria Oranta.

Labin rahoittajat ja yhteistyökumppanit

Labin perustaminen oli vuonna 2021 mahdollista Lounais-Suomen Aluehallintoviraston rahoittaman Tulevaisuuden tekoja 4H Business Labissä -hankkeen avulla. Tärkeinä muina rahoittajina ja yhteistyökumppaneina toimivat SSO, Juha Punta -säätiö, Sysäys säätiö, Raja-Audio ja Avion Interactive Oy. Vuonna 2022 Labin suojelijana toimii Tehtailija Juho Leinon Säätiö.

Yhteystiedot

Toiminnanjohtaja
Anna Laakkonen anna.laakkonen@4h.fi / 044 777 8535

Business Lab talkkari
Neria Oranta
045 899 6191