Yhteistyökumppanille

4H Business Lab toivottaa tervetulleiksi kouluryhmät ja yhteistyökumppanit. Yhteistyöhön ja varausten tekemiseen liittyen ota yhteys yhdistyksen toiminnanjohtaja Anna Laakkoseen 

  • sähköpostitse anna.laakkonen@4h.fi
  • puhelimitse 044 777 8535

4H Business Labissä istumapaikkoja riittää noin kahdellekymmenelle vierailijalle, kun kyseessä on yleisöasetelma, jossa osallistujien pitää nähdä esitysnäytölle (mm. koulutus/luentotilanne). Kokouksia tai muita pöydällistä tilaa vaativia tilaisuuksia varten Labin neljä työpöytää on  yhdistettävissä yhdeksi suureksi tasoksi, jonka ympärille mahtuu istumaan 12hlö. Tilan koko on helppo hahmottaa kuvagalleriaa selaamalla ja käytössä oleva tekniikka on listattu täällä.

Kouluvierailut 

4H Business Labiin on mahdollista tulla tutustumaan ja vierailemaan. Kouluryhmät voivat varata 1-2h ohjelman, joka sisältää 4H-infon, Business Labiin tutustumisen ja toiminnallista tekemistä (mikäli aikaa on käytettävissä vähintään 1,5h). Infossa kerromme mitä ajankohtaisia mahdollisuuksia 4H tarjoaa nuorille: Oman 4H-yrityksen perustaminen, avoimet työpaikat 4H:lla, kerhonohjaaminen, koulutukset, retket jne.

Ohjelmallinen vierailu sopii erityisen hyvin yrittäjän viikolle!

Kokousvaraukset

Yhteistyökumppaneiden on mahdollista varata tila kokouskäyttöönsä. Tilan käytön ehtona on, että kokoustelija tilaa "kahvipullat" 4H-yhdistyksen kautta 4H-yrittäjältä tukien näin nuorten toimintaa elintarvikealalla. Kahveista/tilan siivouksesta laskutetaan lisäksi 4H-yhdistyksen puolesta 10€/kokous + Alv. Ensimmäisellä kokouskerralla kahvin/teen/tilan saa 4H:n puolesta maksutta käyttöön ja 4H esittelee mielellään lyhyesti toimintaansa. Laskutus tehdään mieluiten aina vasta vuoden lopuksi yhtenä könttänä, jos käyttö on toistuvaa.

Jos 4H-yritys ei syystä tai toisesta pysty toteuttamaan "pulla"tilausta, sen voi hoitaa sovitusti joko 4H-yhdistys tai kokoustava taho itse. Kokoustila pitää varata käyttöön aina vähintään kaksi viikkoa etukäteen ja osallistujamäärä, mahdollisine erityisruokavalioineen, vahvistaa viikkoa ennen.

Poikkeavista käytännöistä voi olla mahdollista sopia.
Käytön ehtoja voidaan tarkistaa vuosittain,

Muu yhteistyö

Olemme kiinnostuneet tekemään yhteistyötä kaikenlaisten toimijoiden kanssa, joten jos sinulla on idea kaikkia hyödyttävästä ja 4H:n toimintaan sopivasta yhteistyöstä, ota yhteyttä!