4H-yrittäjälle

Salon 4H-yhdistys tukee 4H-yrittäjiään monin eri tavoin. Tähän alle ja vasemmalta löytyville alasivuille olemme koonneet 4H-yritystoimintasi tueksi kattavan tieto- ja tukipaketin. Paperityömaan ohjeet on kerätty helpottamaan yrityksesi arkea ja toiminnan kehittämistä. Yrityksen vuosittainen raportointi ja yrityksen lopettaminen onnistuu oma.4h.fi-palvelussa, josta löydät myös 4H-jäsenkorttisi etuineen. 

Vertaistukea ja neuvoja saat kaikkien Salon alueen 4H-yrittäjien yhteisessä WhatsApp-ryhmässä. Ryhmään kuuluu myös yhdistyksen toiminnanjohtaja Anna, jolle voit WhatsApp:issa heittää toki yv:täkin.

Yrityskummit tekevät yhteistyötä 4H:n kanssa. He ovat nimenneet  joukostaan yhteyshenkilön, yrittäjäkonkarin, jolta 4H-yrittäjät voivat kysyä apua yritystoimintaansa liittyen.
Yhteystiedot: Ilmo Arosilta / ilmo.arosilta@seutuposti.fi / 0400 536 533

Tervetuloa työskentelemään myös 4H-yrittäjien omaan tukikohtaan ja monitoimitilaan 4H Business Labiin (käytä laitteita, varaa tila asiakastapaamiselle, järjestä Pop Up -tapahtuma, tule verkostoitumaan). Tutustu Labiin tästä.