4H-yrittäjät kehittävät 4H-yritystoimintaa

25.10.2018

4H-yrittäjä - vastaa kyselyyn!

Salon 4H-yhdistys on Salon kaupungin kohdeavustuksella työllistänytänyt kaksi nuorta 4H-yrittäjää kartoittamaan Salon 4H-yrittäjien toiveita ja ajatuksia toiminnan kehittämiseksi entistä peremmaksi. 

Nuorten perustaessa 4H-yrityksen hän saa apua 4H-yhdistykseltä ja omalta yritysohjaajaltaan. Tämän jälkeen hän pyörittää yritystään kenties pitkälti itsenäisesti. Kokeeko hän yhteisen alun jälkeen jäävänsä yksin, kaipaavansa vertaistukea, sparraustilaisuuksia, tapahtumia tai muuta tukea 4H-yhdistyksen järjestämänä? Mm. näihin kysymyksiin työllistetyt 4H-yrittäjät Eemil ja Jaakko pyrkivät selvittämään vastauksia yrittäjä kollegoiltaan ja pohtimaan asiaä myös omalta kohdaltaan.

Näillä sanoin Eemil ja Jaakko kontaktoivat viikolla 43 muut (n. 60) 4H-yrittäjää ja aloittivat työn:

"Moi 4H-yrittäjät!
Lähdimme kehittämään apukeinoja 4H-yrittäjille ja ensimmäinen askel kehittämiseen on tällainen: Olemme luoneet teille kyselyn ja toivomme, että jokainen vastaisi siihen 4.11. mennessä. Kyselyn perusteella teemme päätelmät, tarvitsetteko jonkinlaista tukea/lisää tapahtumia 4H-yrittäjyyteen. Esitämme päätelmämme sitten 4H-yhdistykselle, joka ottaa uudet keinot tueksenne käyttöön vuoden 2019 aikana. 4H tiedottaa myöhemmin kanavissaan kyselyn tuloksista. Kiitos vastauksistanne!

Yst.terv
4H-yrittäjät Eemil ja Jaakko"