Salon 4H-yhdistys

4H on harrastus, jossa omat unelmat ja kiinnostuksen kohteet yhdistyvät työelämätaitoihin ja yrittäjyyteen. Olemme olemassa, jotta salolaislapsista kasvaisi aktiivisia, vastuullisia ja yritteliäitä nuoria ja aikuisia. 

4H-kerhoissa eri puolilla Saloa lapset oppivat koulutettujen nuorten kerhonohjaajien tuella monipuolisesti kestävään elämäntapaan liittyviä arjen taitoja. Nuorille tarjoamme työelämä- ja yrittäjyystaitoja, vaikuttamismahdollisuuksia ja paljon muuta. 4H:n työpalvelussa vuosittain kymmenet salolaisnuoret saavat tärkeitä ensimmäisiä työkokemuksia. 4H-yritys on upea mahdollisuus kokeilla yrittäjyyttä turvallisesti ja ohjatusti. Salossa jo yli 100 nuorta on työllistänyt itse itsensä 4H-yrittäjänä eri aloilla lemmikinhoidosta pihatöihin ja valokuvauspalveluihin. 4H:ssa opitaan itse tekemällä ja osallistumalla aidoissa tilanteissa ja ympäristöissä. Tervetuloa mukaan!

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.