Osaava kerhonohjaaja -koulutusAika: 22.-23.8.2020
Paikka: 4H:n toimisto, Turuntie 6

Tahtoisitko ohjata lapsille suunnattua kerhoa 4H:lla tai muualla? Tartu tilaisuuteen ja lähde rohkeasti mukaan rentoon koulutukseemme. Ilmoittautuminen alta löytyvällä lomakkeella. Lue tästä lisätiedot (kannattaako sinun osallistua molemmille vai ehkä vain toiselle päivälle?) ja ilmoittaudu. Koulutuksen hinta on 35e/osallistuja (1-2 päivää), 4H:n jäsenille koulutus on maksuton! Koulutuspäivinä tarjotaan välipala. 

Kaikki Salon 4H:lle kerhonohjaajiksi tahtovat käyvät koulutuksen ja liittyvät 4H:n jäseniksi. Huomaa, että 4H:lla on kerhonohjaustehtävään erillinen haku. Hakulomake löytyy tästä. Mukaan hakeneet haastatellaan ja potentiaalinen kerhopaikka ja kerhon teema mietitään yhdessä tavoitteellisesti jo ennen koulutusta.

4H kerhonohjaajiksi valitut ja koulutetut jo 15-vuotta täyttäneet nuoret aloittavat oman kerhoryhmänsä vetämisen syyskuun alussa. Ohjaamista tehdään koulupäivän jälkeen kerran viikossa noin 2h kerrallaan. Ohjaamisesta saa kivan harrastuksen, (työ)kokemusta, verkostoja ja taskurahaa. Lue lisää kerhon ohjaamisesta tästä.