Liity jäseneksi!

Liity jäseneksi.

Tue paikallista nuorisotyötä klikkaamalla banneria ja liittymällä Salon 4H-yhdistyksen jäseneksi!

4H:n yksilö- ja perhejäsenmaksut muuttuvat syyskuun alusta1.9.2023 alkaen. Jatkossa yksilöjäsenmaksu on 40 euroa, perhejäsenmaksu on 85 euroa. 4H-yhdistysten kannatusjäsenmaksu pysyy 100 eurossa.

4H:ssa on käytössä rullaava jäsenkausi. Eli jos olet jo saanut tai maksanut vuoden 2023 jäsenmaksulaskun ennen syyskuuta, jäsenyytesi on normaalisti voimassa entisellä hinnalla vuoden ajan aina siihen asti, kunnes nykyinen jäsenkautesi päättyy. Tämän jälkeen jäsenyys jatkuu automaattisesti uuden hinnan mukaisesti.

Uudet jäsenet voivat liittyä mukaan koko elokuun ajan vielä nykyiseen hintaan (35€/hlö tai 75€/perhe). Tämä on hyvä huomioida syksyllä alkavaa 4H-kerhokautta ajatellen. 

Jäsenenämme...

  • Tuet paikallista nuorisotyötä
  • Osallistut ilmaiseksi tai edullisemmin erilaisille 4H-kursseille, leireille ym.
  • Saat käyttöösi Salon omat ja Valtakunnalliset jäsenedut
  • Voit osallistua mukavaan 4H-kerhotoimintaan (+6-vuotiaat)
  • Saat 4H-tapahtumissa voimassa olevan tapaturmavakuutuksen (nuorisojäsenille)
  • Saat sähköisen jäsentiedotteen 2-4 kertaa vuodessa

Jäsenet hallitsevat omia tietojaan oma.4h.fi-palvelussa!

Jäsen voi itse muokata omia tai perheenjäsentensä tietoja sekä halutessaan lopettaa jäsenyyden oma.4h.fi-palvelussa. Fyysisestä jäsenkortista on luovuttu ja jäsenet saavat palvelussa käyttöönsä virtuaalisen jäsenkortin liittymisen ja maksun rekisteröitymisen jälkeen (n. 2pv kuluttua, jos valitset maksutavaksi verkkomaksun). Kun jäsenkortti on voimassa, ovat myös jäsenedut heti käytössä. Jäsenedut löytyvät niin ikään sähköisestä palvelusta. Jäsenkortti on kätevä ladata omaan älypuhelimeen.

Liittymisen jälkeen toimi näin:
- Kirjaudu osoitteessa oma.4h.fi
- Käyttäjätunnuksena toimii puhelinnumerosi tai s-postiosoitteesi
- Tilaa salasana ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä
- (Lataa jäsenkortti puhelimeesi)

Olethan yhteydessä, mikäli sinulle tulee kysyttävää jäsenyyteesi liittyen.

Klikkaamalla banneria pääset jäseneksi liittymislomakkeelle. Valitse Salon 4H-yhdistys ja etene ohjeiden mukaisesti. Suosittelemme jäsenmaksun maksamista heti. Näin saat jäsenyyden nopeammin voimaan ja vältytään paperilaskun lähetykseltä.