Lapsille

HUOMIO! Kaikki kerhotoiminta on Salossa keskeytetty 13.3. alkaen tämän hetken koronavirukseen liittyviä viranomaissuosituksia sekä 4H-liiton linjausta seuraten. Haluamme omalta osaltamme hidastaa näin COVID-19 viruksen leviämistä Suomessa. Tiedotamme kerhoperheitä, kun toiminta voi jälleen jatkua. Uskomme järjestelyn olevan kaikkien etujen mukainen, mutta pahoittelemme silti harrastuskatkoa.

4H-KERHOT

Salon 4H-yhdistyksen kerhoja ohjaavat 4H:n Osaava kerhonohjaaja -koulutuksen käyneet nuoret, joiden kiinnostuksena on työskennellä alakouluikäisten lasten kanssa. Kerhot ovat ohjaajiensa ja kerholaisten näköisiä yleis- tai teemakerhoja, joissa opitaan itse tekemällä. Kiusaamista kerhoissa ei suvaita. Ohjaajia innostetaan käyttämään ohjelmissa pedagogisesti suunniteltuja TOP-tehtäviä. Kerhojen normaalin ohjelman lisäksi kerhot voivat halutessaan kerätä omia varoja vaikkapa Korkeasaarireissua varten osallistumalla esimerkiksi vuoden 4H-kerho -kilpailuun. Lisäksi ohjelmassa voi olla nyyttäreitä, mediaviikon/eläintenviikon ohjelmaa, pikkujouluja ja muuta erilaista kivaa! Kerhot ovat 4H:n jäsenille maksuttomia. Tervetuloa mukaan!

Kerhot alkoivat syyskuussa viikolla 36. Virallisesti Sähköinen ilmoittautuminen oli auki 16.8.-30.8. Jälki-ilmoittautua voi kerhoihin, joissa on vielä tilaa. Kerhoissa voi käydä tutustumassa kaksi kertaa ilman  maksusitoumusta. Ilmoitathan yhdistykseen Annalle, mikäli tahdot lopettaa kerhoilun tutustumisen jälkeen, jotta voimme mitätöidä laskun.

Suosittelemme jäsenmaksua! Ilmoittautumislomakkeelta voi valita, haluatteko liittyä 4H:n jäseniksi (35 €/hlö tai 70 €/perhe), vai maksatteko mieluummin kerhomaksun 35 €/hlö. Jos osallistuja on jo 4H:n jäsen, on kerhoilu maksutonta. Jäsenmaksun valitseminen on kaikin puolin mukavampi vaihtoehto, sillä jäsenkortilla saat alennuksia monista jäsenetuliikkeistämme Salossa & valtakunnallisesti ja kerholainen voi osallistua useampaankin eri kerhoon kuluitta. Lisäksi järjestämämme kurssit ja leirit ovat monesti edukkaampia tai jopa ilmaisia jäsenillemme. Jäsenmaksuilla tuet tehokkaasti koko 4H-nuorisotyötä! Jos kerhoilut lopetettuanne tahdot lopettaa myös jäsenyyden, muista tehdä se aina erikseen ilmoittamalla. Mikäli muistat tämän vasta uuden laskun saadessasi ja olet vasta silloin yhteydessä, voidaan lasku silloinkin vielä mitätöidä. Jäsenkausi kestää liittymispäivästä vuoden eteen päin, jonka jälkeen lähtee uusi osallistumismaksu, mikäli jäsenyyttä ei peruta.

4H-kerhot kaudella 2019-2020 (syksy ja kevät)

PaikkaKerhon nimi/teema Aika

Kerhon ohjaajat  

Huomioita ja lisätietoja
 

HALIKKO
Ikäkeskus Majakan yhteydessä
os. Hornintie 5A

Jauhopeukalot
(välipalat ja leivokset, askartelu)

Tiistai
klo 17.00-19.00

 

Vilhelmiina ja
Reeta

Tervetuloa mukaan meidän kivaan kerhoon. Jauhopeukaloissa leivotaan, askarrellaan, leikitään ja saadaan uusia kavereita. Tehdään parhaamme sen eteen ettei yksikään kerho kerta olisi tylsä. Kerhossame saa antaa mielikuvituksen lentää, ja saa vapaasti kertoa mitä itse haluaisi tehdä jossain vaiheessa.
Kerhossamme jokaista kuunnellaan, ja jokainen on tärkeä.
Tervetuloa pitämään hauskaa, ja oppimaan paljon uutta!

SALMENRANTA, SALON KESKUSTA
Prykin kerhotila
os.Salmenranta 2

Salmenrannan Sikkurat

Maanantai
klo 17.30-19.30

Laura
ja
Silja

Salmenrannan Sikkurat on yleiskerho, jossa tehdään vähän kaikkea. Meidän kerhoon jokainen on tervetullut sellaisena kuin on, eikä kukaan varmasti jää ilman kavereita! Leivotaan, askarrellaan ja leikitään yhdessä. Jos siis haluat puuhastella kaikenlaista kivaa ja tavata uusia ihmisiä, niin Salmenrannan Sikkurat on juuri sinua varten!

TUPURI
Tupurin koulun yhteydessä,
kerhotila Jepulis
os.Taimistokatu 1

Ryhmä Rämä

Torstai
klo 17.30-19.30

Jemina
ja
Laura

Kerho on yleiskerho, jonka ohjelmassa on hauskan yhdessäolon lisäksi askartelua, ulkoilua, leikkejä, leffaa ja muuta kivaa tekemistä. Tule oppimaan uusia taitoja ja saamaan uusia kavereita.

PAJULA
Pajulan koulun piharakennus os.Pajulanrinne 6

Pikku Puuhastelijat
(luontoteemakerho)

Torstai
klo 17.30-19.30

Liisa

Luontoteemaisessa kerhossa tehdään kaikenlaista pientä kivaa! Luvassa on askartelua, metsäretkiä, pihaleikkejä ja -pelejä sekä mahdollisuuksien mukaan jopa eläinvierailijoita. Tule puuhastelemaan hyvässä porukassa, minne kaikki ovat tervetulleita omana itsenään! 
PERNIÖ
Nuorisotalo Narikka os.Lupajantie 2

Perniön Monitaiturit

Maanantai klo 17.30-19.30

Emmi
 

Kerho on kaikille 6-12 vuotiaille suunnattu yleiskerho jossa tehdään kaikkea kivaa kuten askarrellaan, leikitään, leivotaan, ulkoillaan ja tietenkin kuunnellaan kerholaisten toiveita! Jos olet halukas oppimaan uusia taitoja ja haluat uusia kavereita, tule mukaan Perniön monitaitureihin! 
MERINIITTY, SALON KESKUSTA
Salon koirahalli
os.Joensuunkatu9

Tassukerho
(koirat) 

Perjantai klo 17.30-19.30

Nana
ja
Inka

Kerho soveltuu parhaiten 8-12-vuotiaille. Kerhossa ei niinkään keskitytä koiran kouluttamiseen, eikä omaa koiraa tarvitse siis kotoa löytyä mukaan päästäkseen. Erilaisiin karvakavereihin pääsee tutustumaan kerhossa. Kaikki innokkaat vain mukaan! Nähdään hallilla!

 


 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

ILMOITTAUTUMISLOMAKE 4H-KERHOIHIN


KERHOLAISEN/KERHOLAISTEN TIEDOT

*
*

HUOLTAJAN YHTEYSTIEDOT

*
*
*
*

ALKAVAT 4H-KERHOT

*

JÄSENYYS JA KERHOMAKSU
(Suosittelemme jäsenyyttä. Jäsenenä tuet 4H:n toimintaa, saat alennuksia jäsenliikkeistä ja käyt useissakin kerhoissa maksuitta! Suurperheille perhejäsenyys on erityisen mahtava etu.)

*

Huomioita jäsenyyteen liittyen
- Jäsenyys on voimassa kun jäsenmaksu on maksettu.
- Yhteystiedot päätyvät jäsenrekisteriin vain 4H:n käyttöön.


MUITA TERVEISIÄ, KYSYTTÄVÄÄ?

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

4H-kerhot ovat alakouluikäisille (+6v.) suunnattua koulutettujen kerhonohjaajien vetämää pienryhmätoimintaa. Ohjauksessa käytetään tekemällä oppimisen käytännönläheistä menetelmää. 

Salon 4H-kerhotoiminnasta vastaa toiminnanohjaaja Anna Laakkonen. Etkö löytänyt etsimääsi sivuiltamme? Kysy vaan: 044 777 8536

Jatkavat konkariohjaajat 2019

Oik. Jemina, Sella, Silja ja Laura

Sella: "Olen avulias, kiltti ja luotettava kerhonohjaaja. Osaan ottaa vastuun ja olen huolehtiva. Tulen toimeen melkein kaikkien kanssa - parhaiten lasten kanssa. Minua on helppo lähestyä ja minusta saa helposti hyvän kaverin."

Silja: "Tykkään lapsista ja kohtelen heistä jokaista samalla tavalla. Olen uusi 4H-toiminnassa ja kerhojen vetämisessä, enkä malta odottaa teidän näkemistä!"

Laura: "Olen aika rento tyyppi ja mun mielestä tärkeää on, että kerhoissa on hauskaa. Tulen hyvin toimeen niin rauhallisten kuin villienkin lasten kanssa."

Syksyllä 2019 koulutetut kerhonohjaajat

Alhaalta ylös: Emmi, Liisa, Inka ja Alexandra

Inka: "Olen positiivinen, luotettava ja reilu. Viihdyn ihmisten ja eläinten kanssa. Koirat ovat myös lähellä sydäntäni. Odotan innolla kerhon alkamista!"

Alexandra: "Olen positiivinen ja iloinen kerhonohjaaja. Tykkään olla lasten kanssa tekemisissä ja tulen hyvin toimeen heidän kanssa. Yritän parhaani olla motivoiva, ja minulta voi aina pyytää apua."

Emmi: "Olen rento, mukava ja positiivinen tyyppi ja vastustan kiusaamista! Olen auttavainen ja kannustava ja odotan innolla kerhon alkamista!"

Liisa: "Olen kerhonohjaajana määrätietoinen, mutta lempeä. Pidän kaikkien puolia ja yritän toimia oikeudenmukaisesti jokaisessa tilanteessa. Olen positiivinen ja haluan, että kaikilla on kivaa!"


KERHOJEN OHJELMASUUNNITELMAT
(ohjelmat tarkentuvat monesti vasta lähempänä kerhokertaa)

Jauhopeukalot

Kevätkauden 2020 ohjelmasuunnitelma tulee löytymään tästä viimeistään maaliskuun aikana.

Kaipaatko kivaa tekemistä?

900 TOP-tehtävää odottaa sinua vain parin klikkauksen päässä! Tehtävien aiheina ovat esimerkiksi eläimet, kokkaus, kierrätys, käsityöt, kansainvälisyys ja luonto. LUE LISÄÄ!