Kerhopalaute

Kerro meille millainen kokemus 4H-kerhossa käyminen on / on ollut / oli teidän perheellenne. Palautteenne on meille tärkeää ja mahdollisesti ainoa kanava, jonka kautta saamme tietoa joihinkin kerhoilun osa-alueisiin liittyen. Palautteen avulla pystymme kehittämään kerhotoimintaa entisestään.

Palautetta voi laittaa tarpeen mukaan milloin vain, mutta yhteisesti pyydän palautteen kaikilta kerhoihin osallistujilta vuoden vaihteessa, jolloin palautteet ehtivät sopivilta osin mukaan myös kerhonohjaajien kehityskeskusteluihin.

15.12.2019 mennessä vastanneiden kesken arvotaan yllätyspalkinto! Kiitos avustanne ja osallistumisesta!

KERHOPALAUTE VANHEMMALLE (JA KERHOLAISELLE YHDESSÄ) POHDITTAVAKSI

*
*
*
*
*
*

4H-järjestö siirtyy ensi vuonna uudelle strategiakaudelle (2020-2022). Toiminnassa painotetaan tuolloin kestävään elämäntapaan liittyviä aihealueita: ruoka, metsä ja luonto sekä kädentaidot. 

*

Tunnetko jonkun, tai olisiko omassa perheessänne jo 15-vuotta täyttänyt nuori, joka voisi olla kiinnostunut aloittamaan oman 4H-kerhon ohjaamisen syksyllä? Ohjaamisesta saa (työ)kokemusta, verkostoja/kavereita sekä taskurahaa. Tehtävä vahvistaa ja kehittää nuoren vastuullisuutta, pienryhmän ohjaamisen taitoja sekä yritteliäisyyttä. Ohjaa kiinnostunut hakemaan mukaan toimintaan tästä.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.