Lapsille

4H-KERHOT

Salon 4H-yhdistyksen kerhoja ohjaavat 4H:n Osaava kerhonohjaaja -koulutuksen käyneet nuoret, joiden kiinnostuksena on työskennellä alakouluikäisten lasten kanssa. Kerhot ovat ohjaajiensa ja kerholaisten näköisiä yleis- tai teemakerhoja, joissa opitaan itse tekemällä. Kiusaamista kerhoissa ei suvaita. Ohjaajia innostetaan käyttämään ohjelmissa pedagogisesti suunniteltuja TOP-tehtäviä. Kerhojen normaalin ohjelman lisäksi kerhot voivat halutessaan kerätä omia varoja vaikkapa Korkeasaarireissua varten osallistumalla esimerkiksi vuoden 4H-kerho -kilpailuun. Lisäksi ohjelmassa voi olla nyyttäreitä, mediaviikon/eläintenviikon ohjelmaa, pikkujouluja ja muuta erilaista kivaa! Kerhot ovat 4H:n jäsenille maksuttomia. Tervetuloa mukaan!

Kerhot alkavat jälleen syyskuussa viikolla 36. Virallisesti Sähköinen ilmoittautuminen on auki 16.8.-30.8, mutta joihinkin kerhoihin on myös ennakkoilmoittautumismahdollisuus. Jälki-ilmoittautua voi kerhoihin, joissa on ilm.ajan jälkeen vielä tilaa. Syksyllä alkavien kerhojen tiedot löytyvät tältä sivulta viimeistään ilmoittautumisen alkaessa. Kerhoissa voi käydä tutustumassa kaksi kertaa ilman  maksusitoumusta. Ilmoitathan yhdistykseen Annalle, mikäli tahdot lopettaa kerhoilun tutustumisen jälkeen, jotta voimme mitätöidä laskun.

Suosittelemme jäsenmaksua! Ilmoittautumislomakkeelta voi valita, haluatteko liittyä 4H:n jäseniksi (35 €/hlö tai 70 €/perhe), vai maksatteko mieluummin kerhomaksun 35 €/hlö. Jos osallistuja on jo 4H:n jäsen, on kerhoilu maksutonta. Jäsenmaksun valitseminen on kaikin puolin mukavampi vaihtoehto, sillä jäsenkortilla saat alennuksia monista jäsenetuliikkeistämme Salossa & valtakunnallisesti ja kerholainen voi osallistua useampaankin eri kerhoon kuluitta. Lisäksi järjestämämme kurssit ja leirit ovat monesti edukkaampia tai jopa ilmaisia jäsenillemme. Jäsenmaksuilla tuet tehokkaasti myös koko 4H-nuorisotyötä! Jos kerhoilut lopetettuanne tahdot lopettaa myös jäsenyyden, muista tehdä se aina erikseen ilmoittamalla. Mikäli muistat tämän vasta syksyllä uuden laskun saadessasi ja olet vasta silloin yhteydessä, voidaan lasku silloinkin vielä mitätöidä.

4H-kerhot kaudella 2019-2020 (syksy ja kevät, TÄYDENTYY 16.8. ASTI)

PaikkaKerhon nimi/teema Aika

Kerhon ohjaajat  

Huomioita ja lisätietoja
 

HALIKKO
Ikäkeskus Majakan yhteydessä
os. Hornintie 5A

Jauhopeukalot
(välipalat ja leivokset, askartelu)

Tiistai
klo 17.30-19.30

Sella
ja Alexandra

Tervetuloa mukaan meidän kivaan kerhoon. Jauhopeukaloissa leivotaan, askarrellaan, leikitään ja saadaan uusia kavereita. Tehdään parhaamme sen eteen ettei yksikään kerho kerta olisi tylsä. Kerhossame saa antaa mielikuvituksen lentää, ja saa vapaasti kertoa mitä itse haluaisi tehdä jossain vaiheessa.
Kerhossamme jokaista kuunnellaan, ja jokainen on tärkeä.
Tervetuloa pitämään hauskaa, ja oppimaan paljon uutta!
Eka kerhokerta 3.9.

SALMENRANTA, SALON KESKUSTA
Prykin kerhotila
os.Salmenranta 2

Salmenrannan Sikkurat

Maanantai
klo 17.30-19.30

Laura
ja
Silja

Salmenrannan Sikkurat on yleiskerho, jossa tehdään vähän kaikkea. Meidän kerhoon jokainen on tervetullut sellaisena kuin on, eikä kukaan varmasti jää ilman kavereita! Leivotaan, askarrellaan ja leikitään yhdessä. Jos siis haluat puuhastella kaikenlaista kivaa ja tavata uusia ihmisiä, niin Salmenrannan Sikkurat on juuri sinua varten!
Eka kerhokerta 2.9.

TUPURI
Tupurin koulu
kerhotila Jepulis
os.Taimistokatu 1

Ryhmä Rämä

Torstai
klo 17.30-19.30

Jemina

Kerho on yleiskerho, jonka ohjelmassa on hauskan yhdessäolon lisäksi askartelua, ulkoilua, leikkejä, leffaa ja muuta kivaa tekemistä. Tule oppimaan uusia taitoja ja saamaan uusia kavereita.
Eka kerhokerta 5.9.

PAJULA
Pajulan koulun piharakennus os.Pajulanrinne 6

Pikku Puuhastelijat
(luontoteemakerho)

Torstai
klo 17.30-19.30

Liisa

Luontoteemaisessa kerhossa tehdään kaikenlaista pientä kivaa! Luvassa on askartelua, metsäretkiä, pihaleikkejä ja -pelejä sekä mahdollisuuksien mukaan jopa eläinvierailijoita. Tule puuhastelemaan hyvässä porukassa, minne kaikki ovat tervetulleita omana itsenään! 
Eka kerhokerta 5.9.
PERNIÖ
Nuorisotalo Narikka os.Lupajantie 2

Perniön Monitaiturit

Maanantai klo 17.30-19.30

Emmi
 

Kerho on kaikille 6-12 vuotiaille suunnattu yleiskerho jossa tehdään kaikkea kivaa kuten askarrellaan, leikitään, leivotaan, ulkoillaan ja tietenkin kuunnellaan kerholaisten toiveita! Jos olet halukas oppimaan uusia taitoja ja haluat uusia kavereita, tule mukaan Perniön monitaitureihin! Eka kerhokerta 2.9.
MERINIITTY, SALON KESKUSTA
Salon koirahalli
os.Joensuunkatu9

Tassukerho
(koirat) 

Perjantai klo 17.30-19.30

Nana
ja
Inka

Kerho soveltuu parhaiten 8-12-vuotiaille. Kerhossa ei niinkään keskitytä koiran kouluttamiseen, eikä omaa koiraa tarvitse siis kotoa löytyä mukaan päästäkseen. Erilaisiin karvakavereihin pääsee tutustumaan kerhossa. Kaikki innokkaat vain mukaan! Nähdään hallilla!
HUOM: Eka kerta 20.9.

 


 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

ILMOITTAUTUMISLOMAKE 4H-KERHOIHIN, TÄYDENTYY 16.8.2019 ASTI)


KERHOLAISEN/KERHOLAISTEN TIEDOT

*
*

HUOLTAJAN YHTEYSTIEDOT

*
*
*
*

VIIKOLLA 36 ALKAVAT 4H-KERHOT

*

JÄSENYYS JA KERHOMAKSU

*

Huomioithan 4H-jäsenyyteen liittyen, että...
Jäsenyys on voimassa kun jäsenmaksu on maksettu.
4H-tilaisuuksissa otettuja kuvia ja tallenteita voidaan käyttää 4H:n tiedotusmateriaalissa, julkaisuissa ja kotisivuilla.
Osoitetiedot toimitetaan vain 4H:n käyttöön


LISÄTIETOJA TAI MUITA TERVEISIÄ

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

4H-kerhot ovat alakouluikäisille (+6v.) suunnattua koulutettujen kerhonohjaajien vetämää pienryhmätoimintaa. Ohjauksessa käytetään tekemällä oppimisen käytännönläheistä menetelmää. 

Syksyllä 2019 koulutetut kerhonohjaajat

Alhaalta ylös: Emmi, Liisa, Inka ja Alexandra

Inka: "Olen positiivinen, luotettava ja reilu. Viihdyn ihmisten ja eläinten kanssa. Koirat ovat myös lähellä sydäntäni. Odotan innolla kerhon alkamista!"

Alexandra: "Olen positiivinen ja iloinen kerhonohjaaja. Tykkään olla lasten kanssa tekemisissä ja tulen hyvin toimeen heidän kanssa. Yritän parhaani olla motivoiva, ja minulta voi aina pyytää apua."

Emmi: "Olen rento, mukava ja positiivinen tyyppi ja vastustan kiusaamista! Olen auttavainen ja kannustava ja odotan innolla kerhon alkamista!"

Liisa: "Olen kerhonohjaajana määrätietoinen, mutta lempeä. Pidän kaikkien puolia ja yritän toimia oikeudenmukaisesti jokaisessa tilanteessa. Olen positiivinen ja haluan, että kaikilla on kivaa!"

Kaipaatko kivaa tekemistä?

900 TOP-tehtävää odottaa sinua vain parin klikkauksen päässä! Tehtävien aiheina ovat esimerkiksi eläimet, kokkaus, kierrätys, käsityöt, kansainvälisyys ja luonto. LUE LISÄÄ!