Lapsille

4H-KERHOT

Salon 4H-yhdistyksen kerhoja ohjaavat 4H:n Osaava kerhonohjaaja -koulutuksen käyneet nuoret, joiden kiinnostuksena on työskennellä alakouluikäisten lasten kanssa. Kerhot ovat ohjaajiensa ja kerholaisten näköisiä yleis- tai teemakerhoja, joissa opitaan itse tekemällä. Kiusaamista kerhoissa ei suvaita. Ohjaajia innostetaan käyttämään ohjelmissa pedagogisesti suunniteltuja TOP-tehtäviä. Kerhojen normaalin ohjelman lisäksi kerhot voivat halutessaan kerätä omia varoja vaikkapa Korkeasaarireissua varten osallistumalla esimerkiksi vuoden 4H-kerho -kilpailuun. Lisäksi ohjelmassa voi olla nyyttäreitä, mediaviikon/eläintenviikon ohjelmaa, pikkujouluja ja muuta erilaista kivaa! Kerhot ovat 4H:n jäsenille maksuttomia. Tervetuloa mukaan!

Kerhot jäävät joulutauolla viikolla 50 ja jatkuvat jälleen normaalisti viikolla 2. Sähköinen ilmoittautuminen oli virallisesti auki kaksi viikkoa 17.8.-31.8.2018. Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista kerhoihin, joissa on vielä tilaa. Kerhoissa voi käydä tutustumassa kaksi kertaa ilman  maksusitoumusta. Ilmoitathan yhdistykseen Annalle, mikäli tahdot lopettaa kerhoilun tutustumisen jälkeen, jotta voimme mitätöidä laskun.

Suosittelemme jäsenmaksua! Ilmoittautumislomakkeelta voi valita, haluatteko liittyä 4H:n jäseniksi (35 €/hlö tai 70 €/perhe), vai maksatteko mieluummin kerhomaksun 35 €/hlö. Jos osallistuja on jo 4H:n jäsen, on kerhoilu maksutonta. Jäsenmaksun valitseminen on kaikin puolin mukavampi vaihtoehto, sillä jäsenkortilla saat alennuksia monista jäsenetuliikkeistämme Salossa & valtakunnallisesti ja kerholainen voi osallistua useampaankin eri kerhoon kuluitta. Lisäksi järjestämämme kurssit ja leirit ovat monesti edukkaampia tai jopa ilmaisia jäsenillemme. Jäsenmaksuilla tuet tehokkaammin myös koko 4H-nuorisotyötä! Jos kerhoilut lopetettuanne tahdot lopettaa myös jäsenyyden, muista tehdä se aina erikseen ilmoittamalla. Mikäli muistat tämän vasta syksyllä uuden laskun saadessasi ja olet vasta silloin yhteydessä, voidaan lasku silloinkin vielä mitätöidä.

4H-kerhot kaudella 2018-2019 syksy ja kevät (täydentyy)

PaikkaKerhon nimi/teema Aika

Kerhon ohjaajat  

Huomioita ja lisätietoja
 

SUOMUSJÄRVI
Suomusjärven koulu
os. Opintie 1

Suomusjärven Topsukat

Maanantai
klo 17.30-19.30

Suvi
p.044 3278432 

"Topsukat on hyvä harrastusvaihtoehto suomusjärveläisille lapsille, sillä ei tarvitse lähteä kauas kerhoilemaan. Yleiskerhossa on monipuolista ohjelmaa ulkoilusta ruuanlaittoon ja hassutteluun. Suomusjärven 4H- kerhossa on turvallista olla oma ihana itsensä eikä ketään syrjitä. Topsukat pitävät yhtä." HUOM! KERHO ON TÄYNNÄ! MUKAAN VOI VIELÄ PÄÄSTÄ MAHDOLLISILLE PERUUTUSPAIKOILLE.

HALIKON AS.
Mustamäen koulu
os. Mustamäentie 103

Yksisarviset (teemana kepparit ja eläinleikit)

Keskiviikko
klo 17-19

Emilia
p. 044 0361485

"Kerhossa touhutaan paljon keppareiden (eli keppihevosten) kanssa ja järjestetään kilpailuja! Lisäksi mm. leikitään kaikenkarvaisia eläinleikkejä. Kerhossa on valmiina keppihevosia, mutta mukana voi tuoda omankin."

HALIKKO
Ikäkeskus Majakan yhteydessä
os. Hornintie 5A
 

Jauhopeukalot
(leivonta ja askartelu)

Tiistai
klo 17.15-19.15

Vilhelmiina
p. 044 9723121

Minttu
p. 040 9365959

"Jauhopeukaloissa tutustumme yksinkertaisiin leivonnaisiin, joita on myös helppo toteuttaa kotona! Leivonnan ohessa askartelemme ja teemme kaikkea mukavaa yhdessä. Tule siis pitämään hauskaa Jauhopeukaloihin ja tutustumaan uusiin kavereihin!"

SALMENRANTA, SALON KESKUSTA
Prykin kerhotila
os.Salmenranta 2

Salmenrannan Sikkurat

Maanantai
klo 17.30-19.30

Laura
p.044 0709002

Silja
p.044 3665035

"Salmenrannan Sikkurat on yleiskerho, jossa tehdään vähän kaikkea. Meidän kerhoon jokainen on tervetullut sellaisena kuin on, eikä kukaan varmasti jää ilman kavereita! Leivotaan, askarrellaan ja leikitään yhdessä. Jos siis haluat puuhastella kaikenlaista kivaa ja tavata uusia ihmisiä, niin Salmenrannan Sikkurat on juuri sinua varten!"
PERNIÖ
Nuorisotalo Narikka os.Lupajantie 2

Perniön Yleiskerho

Keskiviikko klo 17.30-19.30

Lauri
p.044 5013846
 

"Tässä yleiskerhossa kerholaiset pääsevät esittämään toiveitaan ohjelman suhteen, ja toiveita toteutetaan mahdollisuuksien puitteissa. Luvassa on siis varmasti kaikille mielekästä tekemistä leikeistä, leivonnan kautta askarteluun ja hyödyllisiin uusiin taitoihin. Lämpimästi tervetuloa mukaan luomaan omannäköistä kerhotoimintaa!"
PAJULA
Pajulan koulun piharakennus os.Pajulanrinne 6

Sporttiset Metsänpeikot

(luonto, liikunta ja nukketeatteri) 

Torstai
klo 17.30-19.30

Linda
p. 044 9739790

Sonja
p. 044 3450020

"Kerhossamme keskitymme luonnon tutkimiseen sekä siellä liikkumiseen. Kokeilemme monia urheilulajeja erilaisia leikkejä unohtamatta. Ohjelmaan kuuluvat myös retket lähialueen metsiin. Vuoden mittaan valmistamme luonnon innoittaman nukketeatteriesityksen."
ANISI, SALON KESKUSTA
Ratsastus- ja valmennuskeskus TEHO (ent. Anisten tallit) os.Tallikuja 1

Pomppivat Ponit (hevostalli)
 

Torstai
klo 17-18.30

Heini
p. 040 4720600

Iira
p. 044 0100630

"Heppakerhossa tutustutaan poneihin ja hevosiin, hevosten hoitoon ja käsittelyyn sekä tallin tiloihin. Luvassa myös muuta mukavaa puuhaa unohtamatta kerholaisten omia toiveita. Aiempaa hevoskokemusta ei tarvita, vaan kaikki lapset ovat tervetulleita mukaan heppailemaan. Heppailu on kivaa!" HUOM! KERHO ON TÄYNNÄ! MUKAAN VOI VIELÄ PÄÄSTÄ MAHDOLLISILLE PERUUTUSPAIKOILLE.
OLLIKKALA
Ollikkalan koulun yhteydessä os.Hämeenojankatu 9

Ryhmä Rämä

Tiistai
klo 17.30-19.30

Jemina
p. 044 0280113

Naim
p. 046 6181285

"Kerho on yleiskerho, jonka ohjelmassa on hauskan yhdessäolon lisäksi askartelua, ulkoilua, leikkejä, leffaa ja muuta kivaa tekemistä. Tule oppimaan uusia taitoja ja saamaan uusia kavereita."

 

ILMOITTAUTUMISLOMAKE 4H-KERHOIHIN


KERHOLAISEN/KERHOLAISTEN TIEDOT

*
*

HUOLTAJAN YHTEYSTIEDOT

*
*
*
*

VIIKOLLA 36 ALKANEET 4H-KERHOT

*

JÄSENYYS JA KERHOMAKSU

*

Huomioithan 4H-jäsenyyteen liittyen, että...
Jäsenyys on voimassa kun jäsenmaksu on maksettu.
4H-tilaisuuksissa otettuja kuvia ja tallenteita voidaan käyttää 4H:n tiedotusmateriaalissa, julkaisuissa ja kotisivuilla.
Osoitetiedot toimitetaan vain 4H:n käyttöön


LISÄTIETOJA TAI MUITA TERVEISIÄ

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

4H-kerhot ovat alakouluikäisille (+6v.) suunnattua koulutettujen kerhonohjaajien vetämää pienryhmätoimintaa. Ohjauksessa käytetään tekemällä oppimisen käytännönläheistä menetelmää. 

Jatkavat konkariohjaajat 2018


Suvi: "Kaikki huomioiva ja sympaattinen kerhonohjaaja. Pitää tarvittaessa kuria yllä mutta niin ettei hauska kerhotunnelma katoa"

Vilhelmiina: "Olen rento ja iloinen ohjaaja, joka rakastaa leipomista. Osaan ottaa vastuuta, mutta nauran paljon, joten uskon, että kerhossa tulee olemaan hauskaa."

Linda: "Olen kiva, hauska ja leikkimielinen persoona, joka ei siedä kiusaamista! Odotan kovasti kerhoni alkamista. <3"

Silja: "Tykkään lapsista ja kohtelen heistä jokaista samalla tavalla. Olen uusi 4H-toiminnassa ja kerhojen vetämisessä, enkä malta odottaa teidän näkemistä!"

Laura: "Olen aika rento tyyppi ja mun mielestä tärkeää on, että kerhoissa on hauskaa. Tulen hyvin toimeen niin rauhallisten kuin villienkin lasten kanssa."

Emilia: "Olen mukava, tunnollinen ja positiivinen kerhonohjaaja. Pidän todella paljon lasten kanssa puuhailusta. Myös eläimet ovat lähellä sydäntä - siksi valitsin kerhoni teemaksi kepparit ja eläimet."

Syksyllä 2018 aloittaneet kerhonohjaajat

Yläältä alaspäin kuvassa oik. Ira, Heini, Minttu, Jemina, Sella, Sonja, Carmen, Lauri, Emilia (viimekauden konkari ehti koulutukseen vasta nyt), Janica ja Naim.

Ira: "Olen iloinen ja ystävällinen tallityttö. Rakastan hevosia ja olen innokkaana opettamassa niiden parissa touhuamista myös muille.Odotamme Heinin kanssa jo innolla kerhon alkamista."

Heini: "Olen iloinen ja reipas hevostyttö. Tykkään toimia lasten kanssa ja opettaa heille uusia asioita ja oivalluksia. Olen luotettava ja kaikki lapset huomioonottava ja huolehdin, että kaikilla on varmasti kivaa hevosten parissa. Odotamme Iran kanssa jo innolla kerhon alkamista."

Minttu: "Olen iloinen, positiivinen, pirteä ja jämäkkä. Pidän tosi paljon leipomisesta ja lapsien kanssa touhuamisesta. Osaan ottaa myös kaikki huomioon."

Jemina: "Olen iloinen, positiivinen ja pidän lapsista todella paljon. Olen rento, mutta tarpeen tullen osaan olla myös jämäkkä."

Sonja: "Olen lapsirakas ja positiivinen persoona, joka pitää urheilusta. Olen nauravainen, mutta osaan silti ottaa vastuuta, joten kerhossa tulee varmasti olemaan hauskaa."

Carmen: "Olen rento ja iloinen kerhonohjaaja, joka osaa myös ottaa vastuuta." (Carmenin ja Janican yhteiskerho ei päässyt alkamaan Kiskossa, mutta ehkä kuulemme heistä ensi vuonna.)

Lauri: "Olen positiivinen ja luotettava ohjaaja. Keksin hyvin erilaista ohjelmaa ja pystyn pitämään järjestystä yllä. Osallistun myös itse kaikkeen tekemiseen kerhossa."

Janica: "Olen mukava ja iloinen. Pystyn ratkaisemaan ongelmatilanteita ja pidän huolta kerhon hyvästä ilmapiiristä." (Janican ja Carmenin yhteiskerho ei päässyt alkamaan Kiskossa, mutta ehkä kuulemme heistä ensi vuonna.)

Mohammadnaim: "Olen luotettava ja rehellinen sekä hauska ja iloinen. Pidän erityisesti lasten kanssa tekemisestä."


LISÄÄ SALON 4H-KERHOISTA

Suomusjärven Topsukat

MS Word -tiedostokerhokertasuunnitelma_Topsukat.docx (19 kB)
Syyskausi 2018

Yksisarviset

PDF-tiedostokerhokertasuunnitelma_Yksisarviset.pdf (1.1 MB)
Syyskausi 2018

Salmenrannan Sikkurat

PDF-tiedostokerhokertasuunnitelma_Salmenrannan Sikkurat.pdf (866 kB)
Syyskausi 2018

Sporttiset Metsänpeikot

PDF-tiedostokerhokertasuunnitelma_Sporttiset Metsänpeikot.pdf (880 kB)
Syyskausi 2018

Pomppivat Ponit

PDF-tiedostokerhokertasuunnitelma_Pomppivat Ponit.pdf (1.1 MB)
Syyskausi 2018

Ryhmä Rämä

PDF-tiedostokerhokertasuunnitelma_Ryhmä Rämä.pdf (866 kB)
Syksy 2018

Kaipaatko kivaa tekemistä?

900 TOP-tehtävää odottaa sinua vain parin klikkauksen päässä! Tehtävien aiheina ovat esimerkiksi eläimet, kokkaus, kierrätys, käsityöt, kansainvälisyys ja luonto. LUE LISÄÄ!