Nuorille

HEI NUORI, HAE TÖIHIN 4H:LLE!

Jätä meille avoin työhakemus, jolloin voimme huomioida ja ilmoittaa sinulle, kun etsimme ja koulutamme lisää nuoria tekijöitä 4Help-työpalvelusovellukseemme tai kun tarvitsemme asiakkaille nuorta työvoimaa sovelluksen ulkopuolelta. 4H on työnantajasi ja huolehtii työnantajan velvoitteista kuten palkanmaksusta. Varsinaisen työn teet vuokratyön tapaan asiakkaan (yksityishenkilö, yritys tai yhdistys) luona.

Hakemus on voimassa valintasi mukaan joko vain seuraavan kesätyökauden tai vuoden loppuun asti. Muista laittaa aina uusi työhakemus seuraavaa kesätyökautta tai vuotta varten tullaksesi huomioiduksi.

Jos tykkäät työskennellä lasten kanssa, voisit ehkä ryhtyä ohjaamaan alakouluikäisille lapsille suunnattua 4H-kerhoa. Tutustu tarkemmin kerhonohjaukseen ja jos innostuit, valitse työhakemuksesta kohta "Haen 4H-kerhonohjaajaksi".

Kurkista apua ja ohjeita työhakuun ja työelämään.

...TAI TYÖLLISTÄ ITSE ITSESI 4H-YRITTÄJÄNÄ

4H-yrittäjänä perustat oman harjoitusyrityksen sille alalle, mikä sinua eniten kiinnostaa. Päätät itse, kuinka paljon haluat tehdä töitä ja laskutat itse asiakkailtasi tekemästäsi työstä. Voit toimia 4H-yrittäjänä yksin tai yhdessä kavereiden kanssa. 4H-yritys alkaa 4H-yrityskurssilta, joita järjestämme kolmesti vuodessa.

Lue lisää 4H-yrittämisestä ja aloita askellus kohti omaa 4H-Yritystä!

 


AVOIMIA TYÖPAIKKOJA

Salon Petsittereiden logo.

KESÄTÖITÄ 4H-YRITTÄJÄNÄ 
WANTED - Yrittäjiä Petsitter-Duunirinkiin!

Etsitään 13-28-vuotiaita, lemmikkien hoitamisesta kiinnostuneita ja mieluusti jo kokemustakin omaavia nuoria, mukaan Petsitter-Duunirinkiin. Ringissä yrittäjät sitoutuvat mm. yhteiseen hinnastoon (muokattavissa yhteisesti) ja logoon. Osa Salon petsittereistä on siirtynyt opiskelemaan eri paikkakunnille ja pystyvät ottamaan tilauksia vastaan vain ajoittain. Petsitter-nuorilla on riittänyt hyvin keikkaa ja asiakaskuntaa on valmiina. 4H-yrittäjät raportoivat toiminnastaa vuoden vaihteessa tai toiminnan loputtua ja he voivat halutessaan osallistua valtakunnalliseen Vuoden 4H-yritys -kilpailuun. Yrittämisestä on mahdollista saada 7 opintopistettä sekä Salon kaupungilta 200 € tukiraha! Petsitteriksi haluava perustaa oman 4H-yrityksen, joka onnistuu osallistumalla 4H-yrityskurssille. 4H-yrittäjät ovat 4H:n jäseniä ja maksavat 35 € suuruisen jäsenmaksun.

Työn kesto: 4H-yrittäjä päättää itse työaikansa ja työn keston. 4H-yritys sopii kesätyöksi, mutta myös ansaintakeinoksi koulun ohelle. Työ voi alkaa yrityskurssin jälkeen.
Palkka / Menot: 4H-yrityksen kautta saadut tulot jäävät kaikki omaan taskuusi, mahdollisten verojen jälkeen. Tulojen määrä riippuu pitkälti omasta aktiivisuudesta.
Haku päättyy: Sopivien nuorten (2-4?) löydyttyä.
Hae näin: Ilmoittaudu 4H-yrityskurssille tästä ja mainitse, että haet Petsitteriksi! 

Lisätiedot: janina.makinen(at)4h.fi / 044 777 8535, salonpetsitterit.blogspot.fi

Lue lisää 4H-yrityksen perustamisesta

 Työllistyneiden nuorten suusta:
- Työkeikka meni hyvin. Olin yllättynyt, että sain työtä.
- Voisin tehdä töitä 4H:n kautta enemmänkin.
- Työtodistuksen ansiosta on helpompi hakea töitä jatkossakin.
- Mukavia keikkoja ja mukavia ihmisiä.