Ota yhteyttä

Toiminnanjohtaja Janina Mäkinen (vas) ja toiminnanohjaaja Anna Laakkonen. Kuva: Marko Lehtonen / PUG MediaSolutions Oy

Toiminnanjohtaja Janina Mäkinen

puh. 044 777 8535
janina.makinen@4h.fi

Janina aloitti työt Salon 4H:n toiminnanjohtajana 2012. Hän on koulutukseltaan luonto- ja ympäristöneuvoja, lisäksi Janina on suorittanut maaseutuyrittäjän ja tarhaeläinhoitajan opinnot sekä johtamisen erikoisammattitutkinnon. 

Eläinrakkaan toiminnanjohtajan vapaa-ajan täyttävät pitkälti lukuisat lemmikit. Janinan luona asustavat avomiehen lisäksi perunkarvatonkoira Seti, kaksi kissaa (sfinx-rotuinen Nile ja cornish rex Styx, tutummin Läski), parvi afrikkalaisen Malawi-järven kirjoahvenia 450 litran akvaariossaan, kolme käärmettä (kuningaspyton ja kaksi afrikkalaista talokäärmettä) sekä kaksi tarantula-hämähäkkiä.

Janina on aktiivisesti mukana myös Salon seudun luonnonsuojeluyhdistyksen toiminnassa ja kokeekin luonnon hyvin tärkeäksi elämässään. Kesällä Janinan japanilaisvaikutteinen metsäpuutarha on tärkeä paikka rauhoittumiselle ja uuden luomiselle.

- Vastuuntuntoinen, joskus turhankin pikkutarkka, huolehtii aina muiden hyvinvoinnista -

 

Toiminnanohjaaja Anna Laakkonen

puh. 044 777 8536
anna.laakkonen@4h.fi

Anna päätyi 4H:lle töihin 2013 ensin hanketyöntekijäksi ja sittemmin toiminnanohjaajaksi. Annan vastuualueena on Salon 4H:n kerhotoiminta, mutta Anna on mukana lähes kaikissa muissakin Salon 4H:n toiminnoissa. Koulutukseltaan Anna on visualisti ja tuottaa suurelta osin Salon 4H:n viestintämateriaalin esitteistä valomainosjulisteisiin ja tapahtumamainoksiin sekä hoitaa sähköistä viestintää somekanavissa.

Janinan tavoin myös Anna on hyvin eläinrakas, mutta allergia on rajannut Annan lemmikit australialaiseen womapytoniin Naraniin. Anna liikkuu vapaa-ajallaan paljon luonnossa mm. sieniä etsien ja kuuluu Salon seudun luonnonsuojeluyhdistyksen hallitukseen.

- Uuttera, tunnollinen ja aikaansaava puurtaja -

Salon 4H-yhdistys ry

Turuntie 6 (2. krs)
24100 Salo

Y-tunnus 0292616-5

 


 

Tavoitat meidät parhaiten arkisin klo 8-16.