Palvelut

4H tarjoaa paikallisille yksityishenkilöille, viljelijöille, yrityksille ja kouluille erilaisia palveluita, jotka hyödyttävät kaikkia. Työpalvelun kautta asiakas saa helposti työlleen tekijän ja nuoret työntekijät ensimmäisiä työkokemuksia ja itse tienattua työehtosopimuksen mukaista palkkaa. 

Ikäihmisten viriketoiminta tarjoaa positiivista näkyvyyttä ja konkreettisen keinon tehdä hyvää rahoittajille, tärkeää kokemusta ikäihmisten parissa työskentelystä nuorille sekä piristystä päivään senioreille. Toiminta käynnistetään lahjoitusvaroin kesäksi 2019.

Reilu Teko- ja Vastuullinen Virtanen -keräykset ovat ekotekoja. Viljelijät voivat tuoda maksutta keräyksiin kelpaavat maatalouden muovit keräyspisteille, joista ne toimitetaan kierrätykseen. Keräystoiminta työllistää myös nuoria.

Etenkin Reilu Teko -keräys on 4H:lle tärkeä varainkeruun kanava, josta saatava tuotto mahdollistaa osaltaan koko 4H-nuorisotyön olemassaolon Salossa.

Metsätiimi koostuu paikallisista toimijoista, joille lasten ja nuorten ympäristökasvatus on lähellä sydäntä. Tiimi tarjoaa opettavaista metsä- ja luontotoimintaa erityisesti kouluille.