Työpalvelu

Välitämme tehtäviinsä ja työelämän pelisääntöihin koulutettuja 14-28-vuotiaita nuoria töihin siivoukseen ja juhlaan. Nuoren voi tilata pesemään ikkunat, tekemään kevätsiivouksen tai esimerkiksi Yo-juhliin kahvinkeitto- ja tarjoiluavuksi. Muille aloille apua tarjoavat itsenäiset ja palvelunsa itse hinnoittelevat 4H-yrittäjämme (tarjonta tulee vaihtelemaan yrittäjien alojen mukaan).

 

Työpalvelussa on useita reippaita ja koulutettuja nuoria valmiina siivous- ja juhlapalvelutyöhön!

Työpavelu on helppo tapa nuoren työllistämiseen 4H:n kautta yksityishenkilöille, yrityksille ja yhdistyksille! Säästyt paperisodalta 4H:n huolehtiessa vastuullisesti rekrytoinnista ja työnantajanvelvoitteista! Nuori saa työstä vähintään työehtosopimuksen mukaista palkkaa. 

4H pyrkii tarjoamaan nuorille mahdollisuuksia saada ensimmäisiä kosketuksia työelämään, joten töihin tilaamasi nuori on harvemmin ammattilainen, mutta 4H on kouluttanut hänet tehtävään ja työelämän pelisääntöihin. Perehdyttämällä reippaan ja oppimishaluisen nuoren huolellisesti tehtävääsi paikanpäällä, autat samalla osaltasi nuoren kehitystä yritteliääksi ja vastuuntuntoiseksi kansalaiseksi. 


Työntilaaminen onnistuu kätevästi 4Help-sovelluksen kautta!

4Help-työpalvelusovellus helpottaa ja nopeuttaa nuoren työavun tilaamista ja mahdollistaa työntilaajille (yksityishenkilö, yritys, yhdistys) nuorten työprofiilien selailun. Halutessaan tilaaja voi nyt itse valita sopivan työntekijän joko olemalla häneen suoraan yhteydessä tai jättämällä sovellukseen työpaikkailmoituksen ja valitsemalla sitten sopivimman ilmoitukseen vastanneiden tekijöiden joukosta. Laskutus tapahtuu kätevästi sovelluksen kautta. Sovelluksessa olevat (14-28-vuotiaat) työpalvelunuoret ovat koulutettuja ja työsuhteessa 4H-yhdistykseen. 4H huolehtii heidän kohdallaan työnantajan velvoitteista ja vakuutuksista. 

Uusi sovellus on kehitetty yhteistyössä 4Help Oy:n kanssa ja otettu ensimmäisenä käyttöön Salon 4H-yhdistyksessä. Sovellus otetaan jatkossa askeleittain käyttöön myös muilla alueilla ja kokemusten mukaan sovellukseen saattaa tulla uusia ominaisuuksia ja viilauksia.


4H-yrittäjät 4Help-sovelluksessa

Sovelluksessa on myös itsenäisiä ja palvelunsa itse hinnoittelevia nuoria 4H-yrittäjiä. Yrittäjät eivät kilpaile 4H:n työpalvelun (siivous- ja juhlapalvelu) kanssa, vaan tarjoavat palveluita monella muulla eri alalla kuten pihatöissä ja lemmikkienhoidossa. 4H-yrittäjän tunnistat sovelluksessa mm. heidän profiilikuvansa yhteydessä olevasta 4H-yritys logosta. 4H-yrittäjät eivät ole työsuhteessa 4H-yhdistykseen, vaan he vastaavat vakuutuksistaan sekä sovituista keikoista itsenäisesti. 4H-yhdistys on kurssittanut yrittäjät 4H-yrittämiseen liittyen, mutta omaan palveluunsa liittyviin tehtäviin nuoren taidot ovat karttuneet oman harrastuneisuuden tai muuta kautta käytyjen koulutusten kautta, joista yrittäjä kertoo omassa profiilissaan.


Ota sovellus käyttöön ja tilaa nuori apuun!

Sovellusta voi käyttää älypuhelimella ja tabletilla lataamalla 4Help -nimisen sovelluksen laitteen sovelluskaupasta. Sovellus on ilmainen. Voit käyttää sovellusta myös tietokoneella osoitteessa https://4help.app.

PDF-tiedostoOhjeet työntilaajalle sovelluksen käyttöön.pdf (1.1 MB)
Kuvallinen ohje neuvoo kohta kohdalta läpi 4Help-sovellukseen rekisteröitymisen ja käyttöön oton.

 

Työtä on tarvittaessa toistaiseksi mahdollista tilata yhdistyksestä 4Help-sovelluksen rinnalla myös sähköpostitse, puhelimitse tai yhteydenottolomakkeella. 4H-yhdistys valitsee/ehdottaa sopivaa nuorta työtehtävään ja työntilaussopimus tehdään paperisena tilaajan ja yhdistyksen välille. Varaudu kuitenkin viiveeseen vastauksessa.

LASKUTUSHINTA
23 € / tunti, sis. alv 24 %
(minimilaskutus 1 h)

Hinta sisältää:
- nuoren työehtosopimuksen mukaisen palkan lomakorvauksineen
- palkan sivukulut kuten vakuutukset
- kirjanpidon ja palkanlaskennan kulut
- työnjohdon, perehdyttämisen, 4Help-sovelluksen ja työpalvelun markkinoinnin kulut 
 

Työpalvelun kautta tilattu työ on kotitalousvähennyskelpoista, mikäli verottaja on niin määritellyt. Katso täältä kotitalouden piirissä olevat työt.

Nuoria työpalvelun kautta työllistäneet kommentoivat:

"Arvostan suuresti miten Salon 4H-toimisto vastasi työaputarpeeseemme ja etsimällä etsi meille sopivat nuoret työhön. Koko ajan Anna Laakkonen piti minut ajan tasalla mitkä olivat mahdollisuutemme saada apua. Kaunein kiitos hänelle!"

"Kokonaisuudessaan palvelusta jäi hyvä kuva sekä yhdistyksen että työntekijän osalta. Käytämme palvelua varmasti toistekin."