4H-työpalvelu 

Huomio! Työpalvelu (siivous- ja juhlapavelu) ovat toistaiseksi katkolla.

LASKUTUSHINTA
25 € / tunti,  sis. alv 24 %
(minimilaskutus 1h)

Hinta sisältää:
- nuoren TES mukainen palkka lomakorvauksineen
- palkan sivukulut (vakuutukset...)
- kirjanpito ja palkanlaskenta 
- työnjohto, perehdyttäminen ja markkinointi

Välitämme tehtäviinsä ja työelämän pelisääntöihin koulutettuja 14-28-vuotiaita nuoria töihin siivoukseen ja juhlaan asiakastilausten mukaan. Nuoren voi tilata pesemään ikkunat, tekemään kevätsiivouksen tai esimerkiksi Yo-juhliin kahvinkeitto- ja tarjoiluavuksi. Muille aloille apua tarjoavat itsenäiset ja palvelunsa itse hinnoittelevat 4H-yrittäjämme (tarjonta vaihtelee yrittäjien alojen mukaan).

Työpavelu on helppo tapa nuoren työllistämiseen 4H:n kautta yksityishenkilöille, yrityksille ja yhdistyksille! Säästyt paperisodalta 4H:n huolehtiessa vastuullisesti rekrytoinnista ja työnantajanvelvoitteista. Nuori saa työstä vähintään työehtosopimuksen mukaista palkkaa. 

4H pyrkii tarjoamaan nuorille mahdollisuuksia saada ensimmäisiä kosketuksia työelämään, joten töihin tilaamasi nuori on harvemmin ammattilainen, mutta 4H on kouluttanut hänet tehtävään ja työelämän pelisääntöihin. Perehdyttämällä reippaan ja oppimishaluisen nuoren huolellisesti tehtävääsi paikanpäällä, autat samalla osaltasi nuoren kehitystä yritteliääksi ja vastuuntuntoiseksi kansalaiseksi. 

Tilaa nuori töihin Helppi-sovelluksella...

Uusi Helppi-niminen nuoren työntekijän ja työntilaajan yhdistävä sovellus helpottaa työn tilaamista. Sovelluksessa voit tilata 4H-nuoren tehtävääsi ja sopia yksityiskohdista kätevän sähköisesti! Myös maksuasiat hoituvat alusta loppuun sovelluksen kautta. Työtunnin hinta on 25€ sis. Alv. Helppi-sovelluksen voit ladata laitteellesi sovelluskaupasta maksutta. 

...tai perinteisesti yhdistyksen kautta. 

Kerro työtehtävästäsi meille työtilauslomakkeella. Ilmoitamme toimeksiannon puolestasi nuorille Helppi-sovellukseen ja valitsemme tehtävään sopivimman tekijän. Ennen työn suorittamista allekirjoitetaan tilaussopimus työntilaajan (sinun) ja yhdistyksen välille. Lisäksi kartoitetaan työpaikan turvallisuuteen liittyvät asiat. Työapu järjestyy yleensä nopeasti, mutta suosittelemme työtilauksen tekemistä ajoissa (viimeistään noin viikkoa ennen työn ajankohtaa), jotta ehdimme varmasti apuun. 

Kolme askelta työelämään on 4H:n kasvatusajattelumalli.