Nuorelle työnhakijalle

4H on tunnettu ja vastuullinen nuorten työllistäjä. Autamme kasvattamaan nuorten työelämävalmiuksia ja tarjoamaan etenkin ensimmäisiä työkokemuksia 13-28-vuotiaille. 4H-työssä innostut, onnistut, tienaat ja opit uusia asioita!

Mahdollisuuksia on useita. Salossa voit hakea töihin siivouspalveluun, juhlapalveluun ja/tai ikäihmisten virikeohjaajaksi. Näissä tehtävissä 4H-toimii työnantajanasi huolehtien vastuullisesti työnantajan velvoitteista kuten palkanmaksusta (palkat vähintään työehtosopimusten mukaisia). Tullessasi valituksi, saat maksuttoman koulutuksen ja pääset töihin asiakkaille (yksityishenkilö, yritys tai yhdistys) siivouksen ja/tai juhlapalvelun pariin tai ikäihmisten virikeohjaajana johonkin Salon alueen hoivakodeista. Työt keskittyvät kesätyökaudelle, mutta siivous- ja juhlapalvelutehtäviä voi tulla vuoden ympäri.

Tutustu myös muihin mahdollisuuksiisi tienata ja saada (työ)kokemusta 4H:n kautta:

  • 4H-kerhonohjaaminen (15-vuotta täyttäneille, syys-toukokuussa)
  • 4H-yrittäjyys (13-28-vuotiaille, työllistä itse itsesi, vuoden ympäri)
  • Kesäduuni OP:n piikkiin, 15-17-vuotiaille, 2vk kesätyö, tiedot ilmestyvät maaliskuussa uutiset-välilehdelle (ei paikkaa vuonna 2021)

Tästä apua ja ohjeita työnhakuun yleisesti ottaen.

Rohkeasti vaan mukaan toimintaan!

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.