Hae Yrityskesä-mentoriksi

TYÖPAIKKA ON TÄYTETTY VUODEN 2023 OSALTA.

Etsimme innostunutta, innostavaa ja kokenutta (4H)-yrittäjää mentoriksi ja vertaistukijaksi 4H-yrityskesä -ohjelmaan osallistuville sekä mahdollisesti myös muille salolaisille 4H-yrittäjille touko-elokuun ajalle. 

Mikä 4H-yrityskesä?

4H-Yrityskesä on 13-28-vuotiaille salolaisnuorille, 4H-yrittäjiksi tahtoville tai 4H-yrittäjänä jo aloittaneille, suunnattu maksuton kesäajan ohjelma, jonka kautta pääsee alkuun tai alusta eteenpäin tehokkaasti ja ohjatusti. Tavoitteena on projektin vetäjän 4H-yrityskoordinaattorin ja yrityskesä-mentorin avulla kehittää osallistujan osaamista yrittäjyyden osa-alueilla, saada yritykselle myyntiä ja Salon alueelle lisää nuoria yrittäjiä. Yrityskesä on 4H:n uusi valtakunnallinen toimintamalli. Toteutukselle on joustava valmis raami. Lue lisää tästä.

Mitä Yrityskesä-mentori tekee?

Mentori on (4H-)yrittäjyydestä jo kokemusta omaava vertaistukihenkilö, jolta 4H-yrittäjä voi kysyä apua ja vinkkejä oman toimintansa kehittämiseen. Mentori voi osallistua Yrityskesä-ohjelmaa vetävän Yrityskoordinaattorin 4H-yrittäjille järjestämiin sparraustapaamisiin ja/tai koulutuksiin sopivilta osin asiantuntijana. Myös 4H-yhdistys voi kysellä mentorilta näkemystä esim. yritystoiminnan kehittämiseen liittyen. Tehtävässä saa apua mm. yhdistyksen toiminnanjohtajalta ja Yrityskoordinaattorilta.  Mentori auttaa osaltaan 4H-yrittäjiä saavuttamaan itselleen asetettuja tavoitteita ja innostaa eteenpäin. Työpaikka on uusi, joten mentori on osaltaan kehittämässä ja arvioimassa myös omaa työnkuvaansa.

Työaika ja -paikka sekä laskutus

Yrityskesä-ohjelma on käynnissä kesä-elokuussa. Tänä aikana yhdistys pyytää mentoria töihin aina tarvittaessa. Työtehtäviä tehdään tarpeen mukaan 4H:n toimiston yhteydessä 4H Business Labissä os. Turuntie 6 tai etänä esim. teamsin välityksellä. Työtunneista pidetään kirjaa ja mentori laskuttaa kertyneet tunnit kuukausittain Salon 4H-yhdistykseltä. 4H-yrittäjä antaa hakemuksen yhteydessä tarjouksen tuntikorvauksestaan.

Tehtävässä vaaditaan

- Innostavaa ja motivoivaa mentorointiotetta ja halua auttaa 
- Vähintään vuoden ajalta omakohtaista kokemusta kannattavasta (4H-)yrittäjyydestä sekä jonkinlaista ymmärrystä kannattavaan yritystoimintaan vaikuttavista asioista 
- Kiinnostusta toiminnan kehittämistä kohtaan 

Tehtävä tarjoaa

- Hyvää oman yrityksen kautta laskutettavaa lisätienestiä kesän ajalle
- Mahdollisuuden tiivistää yhteistyötä 4H-yhdistyksen kanssa
- Mahdollisuuden jakaa omaa osaamista ja kehittää paikallista yrittäjyyskasvatusta

Työnhakulomake, Yrityskesä-mentoriksi

Oletko 4H-yrittäjä?