Hae Ruokakoulu-leirin ohjaajaksi

HAKU ON PÄÄTTYNYT JA TEKIJÄ VALITTU. KIITOS MIELENKIINNOSTANNE.

4H tarjoaa 15-17-vuotiaalle nuorelle työpaikan Kesätyö OP:n piikkiin kautta. Hae viimeistään 31.4. Huom! Paikat saatetaan täyttää jo aiemmin sopivien henkilöiden löytyessä.

HAUSSA 4H RUOKAKOULULEIRIN OHJAAJA
Työtehtävänä on osallistua Ruokakoulu-leirin suunnitteluun ja toteutukseen. Leiri pidetään Salossa päiväleirinä aikavälillä 3.6. - 6.6, jota ennen suunnitellaan leirin sisältöä (sovitusti illalla koulupäivän jälkeen). Palkkaus neuvontalan TES peruspalkka väh. 8€/h + lomakorvaus. HUOM! Tehtävään koulutetaan.

4H Ruokakoulu on 8–12-vuotiaille lapsille tarkoitettu päiväleiri, joka tarjoaa osallistujille mahdollisuuden kokea ruokailoa ja nauttia liikunnasta. Ruokakoulun leiripäivään kuuluu lasten itsensä valmistama aamiainen, lounas ja välipala, liikuntaa sekä tietoa hyvän ravitsemuksen ja liikunnan merkityksestä. Leirin lopuksi vanhemmat tai muut läheiset ihmiset kutsutaan päivälliselle.

Tulet viihtymään työssä, jos pidät kokkailusta ja lasten kanssa yhdessä tekemisestä. Toivottavasti olet sosiaalinen ja innokas tekemään ja oppimaan myös uutta! Eduksi voidaan katsoa aiempi kokemus ryhmänohjaamisesta tai esimerkiksi kerhotoiminnan vetämisestä. Jos sinulla on joku harrastus tai erityistaito, voi siitä olla apua leirisuunnittelussa. 

Täytä alla oleva hakemus, ja olet mukana työnhaussa!

Lisätietoja tehtävästä voi kysellä  p. 044 777 8535 / Anna Laakkonen

Katso lisätiedot Kesätyö OP:n piikkiin kampanjasta tästä.

#kesäduuniOPnpiikkiin!

Hakulomake Ruokakoulun leiriohjaajaksi

Omat tietosi

Koulutukseni ja kokemukseni

Tehtäväkohtainen soveltuvuus

Millaista kokemusta sinulla on 8-12-vuotiaiden lasten kanssa toimimisesta, tai miksi lasten kanssa tekeminen kiinnostaa sinua?

Lisätiedot