Haku on auki 4H-kerhonohjaajaksi!

23.5.2022

Haemme jo 15-vuotta täyttäneitä kerhonohjaajia syksyllä alkaviin 4H-kerhoihin! Laita hakemus heti tai viimeistään 15.8.

Tahdotko vastuuta ja ryhmänohjaustaitoja kehittävän harrastuksen, jossa pääset opettamaan lapsille uusia taitoja valitsemasi teeman parissa tai yleiskerhossa, jossa tehdään joka kerta jotakin ihan uutta? Lemmikit, luonto, maatila, kokkaus, koodaus, tuunaus, hyvät teot - teema voi olla mitä tahansa, mikä sinua ja tulevia kerholaisia mahdollisesti voisi kiinnostaa. Tästä harrastuksesta saat myös taskurahaa ja kokemusta tulevaisuutta varten.

Ohjaajan tärkeimpinä tehtävinä on suunnitella ja vetää omalle alakouluikäisten kerhoryhmälle tavoitteellisia kerhokertoja noin kerran viikossa koulun lukukauden ajan syyskuusta toukokuulle. Lisäksi ohjaaja osallistuu kerhonsa mainostamiseen, osallistuu kerhonohjaajien yhteisiin tapaamisiin noin joka toinen kuukausi ja täyttää kerhopäiväkirjaa.

4H-yhdistys kouluttaa sinut tehtävään, pyrkii etsimään kerhotilan mahdollisimman läheltä sinua (koulu, nuokkari jne.), auttaa etsimään kerhoon osallistujat sekä ottaa vastaan ilmoittautumiset ja antaa toimintarahaa kerhon materiaaleja varten. 4H myös maksaa tehtävästä taskurahaa, tarjoaa jatkokoulutusta ja kirjoittaa hommasta todistuksen.

Etsimme ohjaajia eri puolille Saloa kuten Perniöön, Halikkoon, Teijolle, Suomusjärvelle, keskustaan jne.

Kerro meille itsestäsi hakemuksessa ja kutsumme sinut pian haastatteluun! :)