Jäsenet hallitsevat nyt omia tietojaan oma.4h.fi-palvelussa!

26.5.2020

Tältä voimassa oleva sähköinen jäsenkortti näyttää. Lataa kortti puhelimeesi (Samsung) pyyhkäisemällä esiin yläreunan valikko ja paina "lataa" nuolta.

4H:n jäsenrekisteri uudistui 20.4. Nyt jäsen voi itse muokata omia tietojaan sekä halutessaan lopettaa jäsenyytensä oma.4h.fi-palvelussa. Kirjautumistunnuksena käytetään omaa sähköpostiosoitetta ja salasana tilataan ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä. Fyysisestä jäsenkortista on luovuttu ja jäsenet saavat palvelussa käyttöönsä virtuaalisen jäsenkortin liittymisen ja maksun rekisteröitymisen jälkeen (n. 2pv kuluttua, jos valitsee maksutavaksi verkkomaksun). Kun jäsenkortti on voimassa, ovat myös jäsenedut heti käytössä. Jäsenedut löytyvät niin ikään sähköisestä palvelusta. Vink: Jäsenkortti on kätevä ladata omaan älypuhelimeen.

Perhemaksun maksavat huoltajat (oli hän itse jäsen tai ei) voivat hallita perheenjäsentensä tietoja oma.4h.fi-palvelussa. Mikäli perheesi muut jäsenet eivät pääse kirjautumaan jäsenkorteilleen, voi tämän johtua siitä, ettei jäsenrekisterissä ole heidän kaikkia tietojaan. Lisää perheenjäsenillesi heidän oma puhelinnumeronsa ja sähköpostinsa, niin hekin saavat jäsenkortin henkilökohtaisesti käyttöönsä.

On tärkeää, että päivität jäsentietosi, kun osoitteesi, sähköpostiosoitteesi tai esimerkiksi matkapuhelinnumerosi on muuttunut. Pystymme palvelemaan jäseniämme parhaiten silloin, kun jäsentiedot ovat ajan tasalla.


4H-järjestö on ottanut käyttöön myös rullaavan jäsenkauden

Joko huomasit: 4H-järjestö otti käyttöön rullaavan jäsenkauden7.1.2020 alkaen. Näin ollen 6.1.2020 jälkeen liittyneiden jäsenyys alkaa liittymiskuukauden alusta (helmikuussa liittyneiden helmikuun alusta jne.) ja on voimassa 12 kuukauden jaksoissa (helmikuussa liittyneiden tammikuun loppuun asti jne.). Muilla jäsenkausi on aina 1.9.-31.8.



Jäsenmaksu on 35 € vuodessa. Perhejäsenmaksu on 70 € vuodessa. Perhejäsenmaksulla voivat jäseneksi liittyä kaikki samaan ruokakuntaan kuuluvat aikuiset ja nuoret kuudesta ikävuodesta lähtien. Liity jäseneksi tästä!