Kerhotoiminta jatkuu etänä

3.4.2020

Salon 4H tarjoaa syksyllä eri kerhoissa aloittaneille lapsille kaksi tapaa jatkaa kerhoilua kotoa käsin poikkeusolojen vallitessa.

Yhdistys lähettää joka viikko kaikille kerhoperheille sähköpostitse ajankohtaisen TOP-tehtävän eli pedagogisesti mietityn opettavaisen tehtävän. Halutessaan tehdyn tehtävän voi palauttaa (kuvina tai tekstinä) 4H:lle kotisivujen lomakkeen kautta. Kaikkien palautuksen tehneiden kesken 4H arpoo kerhokauden päätteeksi paikalliselta yrittäjältä ostetun kerholaiselle suunnatun palkinnon. 

4H-etäkerho käynnistyy 14.4. Etäkerho kokoontuu kerhokauden loppuun asti tiistaisin klo 17-18.30 Zoomin kautta.Yhdistys tarjosi kerhonojaajilleen mahdollisuuden kouluttautua uudenlaisen toiminnan vetämiseen. Tarjoukseen tarttuivat Tassukerhon ohjaajat Inka ja Nana. Tytöt päättivät, että heidän etäkerhonsa on monipuolinen yleiskerho, jotta se tarjoaisi kaikille jotain. Kerhossa joka kerralla on siis mielenkiintoinen uusi aihe ja yhdessä mediataidotkin karttuvat. Kerhon vapaaehtoiset kotitehtävät, on ajateltu helpottamaan perhearkea kotona. Kerhoon voivat ilmoittautua kaikki 4H-kerhoharrastuksen Salossa syksyllä aloittaneet lapset ja perheet tästä.