Kesätyöntekijä Hilman kuulumisia

6.6.2022

Moi kaikille! 

Olen Hilma Nikkanen (17v) ja uusi Salon 4H-yhdistyksen kesätyöntekijä.  

En malta odottaa tulevaa työjaksoa! Uskon, että tämän työn kautta tulen saamaan paljon uudenlaista työkokemusta. Työtehtäviini kuuluu muun muassa 4H-tapahtuman suunnittelu, markkinointi, toteuttaminen sekä tapahtuman mainostaminen sosiaalisessa mediassa. Tapahtuma järjestetään 29.6.2022. Tulethan mukaan! 

Mikä sai minut sitten hakemaan tätä työpaikkaa? Uskon, että aiemmasta työkokemuksestani on hyötyä tämän työn parissa ja samalla olen varma, että tämä työ tarjoaa minulle uusia ja hyödyllisiä työn tekemisen taitoja tulevaisuutta ajatellen. 

Odotan innolla seuraavia päiviä töiden parissa. Pidän siitä, että saan olla ihmisten kanssa vuorovaikutuksessa. Oman lajini (lentopallon) kautta olen oppinut toimimaan osana tiimiä ja siksi pidänkin paljon, että saan toimia ihmisten kanssa. Tässä työssä saan myös toimia paljon itsenäisesti sekä ryhmässä, mikä on todella hienoa! Tämä työ siis täyttää paljon kriteereitä, jotka tekevät mielestäni työn teosta viihtyisää. 

4H-tapahtuman toteuttamista odotan varmaan eniten. Olen monta kertaa ennenkin ollut mukana järjestelemässä erilaisia tapahtumia, mutta nyt minulla on paljon isompi vastuu. Ja varsinkin nyt tapahtuman järjestäminen tuntuu tuplasti hienommalta, kun jo reilut kaksi vuotta Korona-virus on onnistunut karsimaan niin paljon tapahtumia pois. 

 

Nähdään viimeistään 4H-tapahtuman merkeissä!