Muutoksia Salon 4H:n henkilöstössä

22.4.2020

Salon 4H-yhdistyksen toiminnanjohtaja Janina Mäkinen siirtyy uusiin tehtäviin ja aloittaa työskentelyn Teollisuusliiton Salon ammattiosaston järjestämistoimitsijana sekä toimistonhoitajana 4.5.2020 alkaen. Janinan viimeinen työpäivä 4H:lla on torstai 30.4. Toiminnanjohtajan tehtävät ottaa tämän jälkeen hoitaakseen yhdistyksessä toiminnanohjaajana tähän saakka toiminut Anna Laakkonen.

- Viimeiset kahdeksan vuotta 4H-yhdistyksen toiminnanjohtajana ovat opettaneet ja antaneet minulle valtavasti. 4H-työ on varmasti yksi monipuolisimmista, mitä löytyy. Olen vuosien varrella tutustunut lukuisiin ihaniin nuoriin ja saanut työskennellä upeiden 4H-kollegoiden ja mahtavien yhteistyökumppaneiden kanssa. Suuret kiitokset teille kaikille ja erityistsempit Annalle tulevaan <3!, toivottaa Janina Mäkinen.

Koska henkilöstö puolittuu, on yhdistyksen toimintaa supistettava esimerkiksi työpalvelun osalta. Yhdistys ei toistaiseksi tarjoa asiakkaille siivous- tai juhlapalvelua huomioiden myös koronaviruksen aiheuttaman riskin. Yhdistys tiedottaa tulevista muutoksista tarkemmin asianosaisille.