Projektityöntekijä Anni vastaa vuoden 2023 Yrityskesä-ohjelmasta sekä Labin aukioloajoista

12.5.2023

Hei 4H:n jäsenet!

Täällä kirjoittelee Salon 4H-yhdistyksen uusi 4H-yrityskoordinaattori Anni. Aloitin työt yhdistyksessä keskiviikkona 3.5. ja teen näitä hommia elokuun loppuun asti. Minulla on omakohtaista kokemusta 4H-yrityksen pyörittämisestä, sillä perustin kauneusalan 4H-yritykseni Anniliina Beautyn syksyllä 2018. 4H-yritystoiminnan lisäksi opiskelen Turun yliopistossa sosiaalitieteitä.

Salon 4H-yhdistyksessä minulla on monipuolisia työtehtäviä. Yrityskoordinaattorina työskentelen 4H-yrityksiin liittyvien asioiden parissa. Vastaan 4H-Business Labin aukioloajoista, eli autan yrittäjiä hyödyntämään Labin tekniikkaa ja kokous/tapahtumatiloja. Tuotan myös sisältöä Salon 4H-yhdistyksen upouudelle TikTok-tilille!

Tärkein tehtäväni on kuitenkin vastata Yrityskesä-ohjelmasta, joka on kesän aikana järjestettävä, 4H-yritystoimintaa tukeva ohjelma. Yrityskesä sisältää maksuttomia koulutuksia ja sparraamistapaamisia. Ohjelman avulla nuoret voivat aloittaa 4H-yritystoimintansa tuetusti tai saada boostia jo olemassaolevalle yritykselleen.  Ohjelman tärkein tehtävä on tarjota nuorille keinoja, joiden avulla he voivat jatkaa kannattavaa yritystoimintaa tulevaisuudessakin.

Oma kokemukseni 4H-yrittäjyydestä auttaa minua tukemaan nuoria 4H-yrityksen perustamisessa ja ylläpitämisessä. Olen oppinut paljon 4H-yrityksen pyörittämisestä, markkinoinnista ja asiakaspalvelusta kuluneiden viiden vuoden aikana. 4H-yrityksen perustaminen on yksi elämäni parhaista päätöksistä ja se on antanut minulle korvaamatonta kokemusta yrittäjänä toimimisesta sekä työelämästä. Koen nuorten kanssa työskentelyn erittäin mielekkääksi ja odotan innolla, että pääsen auttamaan nuoria oman työpaikan luomisessa ja vieläpä näin ihanassa yhdistyksessä!

Seuraa Salon 4H-yhdistystä Tiktokissa ja Instagramissa @4hsalo ja Facebookissa @Salon 4H-yhdistys.