Vuosi 2021 on Salon 4H-yhdistyksen 50v juhlavuosi!

27.1.2021

Vuosi 2021 on Salon 4H-yhdistyksen 50. toimintavuosi. Varsinainen synttäripäivä on 1.4, jolloin yhdistys perustettiin vuonna 1971. Juhlavuosi tulee näkymään ja kuulumaan vuoden aikana monin eri tavoin. 

Aivan erityisesti tahdomme aktivoida, kuulla ja muistaa nykyisiä jäseniämme, mutta myös toiminnassa vuosien saatossa mukana olleita. Toivomme, että vuoden aikana pystymme tekemään 4H:ta tutuksi myös aivan uusille tuttavuuksille ja innostaa mukaan. Tulossa on mm. kesätapahtumia kylille. Toteutukseen pyrimme osallistamaan ja työllistämään nuoria jäseniämme kuten 4H-yrittäjiä. Juhlavuoden toimintaa suunnittelemaan perustettu juhlatoimikunta viestii tarkemmin suunnitelmistaan täällä kotisivujen tapahtumat- ja uutiset-välilehdillä, somessa ja paikallisissa medioissa.

Koronapandemia ja yhdistyksen 50-vuotissyntymäpäivä ovat molemmat (ainakin toivon mukaan) ainutlaatuisia tapauksia, jotka sattuivat nyt samalle vuodelle. Yhdistelmä ei ole paras mahdollinen, mutta juhlitaan ja tehdään yhdessä mahdollisuuksien ja suositusten mukaisesti.

Pysykää kuulolla ja tervetuloa mukaan!

Kuva Suomen 4H-liitto / Kati Laszka