Tässä vuoden 2020 aktiiviset ja palkitut 4H:laiset!

21.4.2021

Salon 4H julkisti vuosikokouksessaan 20.4. vuoden 2020 aktiiviset ja ansioituneet 4H:laiset - kerholaiset, kerhonohjaajat, 4H-yrittäjät ja luottamushenkilöt. Palkinnoksi hankittiin mm. Petris Chocolaten hittiherkkuja suklaapommeja. 

Koronavuosi näkyy perusteluissa ja kunniamainintojen aiheissa, kun nuori on onnistunut haasteista huolimatta toimimaan ansiokkaasti.

Salon Vuoden 2020 4H-yritys on vuonna 2017 perustettu Alman hepat, jota luotsaa 4H-yrittäjä Aino Uutela. Alman hepat myy taidokkaita keppihevosia ja keppariharrastustarvikkeita. Lisäksi tarjonnasta löytyvät keppihevoskurssit. Yritys on onnistunut kasvattamaan tulostaan vuosi vuodelta. Tänä vuonna Aino järjesti onnistuneen somekampanjan, jonka ansiosta hän sai uusia tilauksia ja Instagram-tililleen huikeat 2279 uutta seuraajaa! Yhteensä seuraajia on nyt 5270! ​

“Oma arvioni yritykseni toiminnasta on, että olen onnistunut tänä vuonna erittäin hyvin yritykseni pyörittämisessä, vaikka korona tilanteesta onkin ollut välillä haittaa.”

Paljon onnea Ainolle ja kaikille aktiivisille 4H:laisille!

Aino Uutela kävi noutamassa palkintonsa 4H:n toimistolta. Nuori yrittäjä oli tunnustuksesta hyvin yllättynyt, vaikka tunnistikin vuoden sujuneen loistavasti.

Klikkaa kuvagallerian kuvat isommiksi ja tutustu palkittuihin tarkemmin.