Tervetuloa Nummijärven 4H-kioskille!

17.6.2021

4H-kioskilta herkkuja! Tuotto käytetään nuorisotyön hyväksi
Salon 4H-yhdistyksen nuoret kesätyöntekijät Heta ja Saana hoitavat tänä kesänä Salon kaupungin Nummijärven uimalan aukiolon. Työntekijät pitävät huolen, että alue saunoineen ja suihkuineen pysyy siistinä ja että kioskilta saa päivittäin mm. grillikuumia hodareita ja makkaraa, tuoretta kahvia ja pullaa sekä kylmiä juomia. Viikonloppuisin tarjolla on myös herkullisia jäätelöannoksia (myös laktoosittomana).

Elintarvikkeista kertyvä tuotto käytetään paikallisen 4H-nuorisotyöhön, joten visiitti kioskilla tekee hyvää kaikille! Mikäli Nummijärven kävijä mielii saunaan, tulee kioskilta joka tapauksessa käydä ostamassa saunaranneke. 4H myy rannekkeita Salon kaupungin puolesta. 

4H:n jäsenetuna hodarin tai jädeannoksen ostajalle kahvi tai tee kaupan päälle!

Kaunis kohde Kuusjoella ihan Someron rajalla
Nummijärven uimaranta sijaitsee Kuusjoen Kanungin alueella osoitteessa Järvitie 91. Salon keskustasta paikan päälle ajelee noin 30min läpi idyllisten maaseutumaisemien. Navigaattori ei ehkä neuvo ihan perille, mutta siinä kohtaa, kun se väittää sinun olevan perillä, jatka vielä eteen päin hiekkatielle ja sitten opasteen mukaan käänny oikealle vielä pienemmälle hiekkatielle. Nummijärven vesi kumpuaa lähteistä, joten se on kristallinkirkasta ja virkistävää. Saunarannan lisäksi järvellä on hyppytorni ja yksityisempiä kauniita poukamia.

"Kävin itse ensimmäistä kertaa Nummijärvellä vasta siinä kohtaa, kun saimme kohteen hoidettavaksemme. Yllätyin järven kirkkaista vesistä ja paikan kauneudesta. Vesi oli mukavan viileää ja siellä uiskenteli seurana parvellinen ahvenia. Ihme juttu, ettei paikalle ole tullut eksyttyä aiemmin. Suosittelen kyllä visiittiä ihan kaikille! " - Salon 4H:n toiminnanjohtaja Anna Laakkonen

Muistathan noudattaa paikan sääntöjä ja ohjeita
Kioskin pyörittäminen on 4H:lle täysin uutta ja jännittävää toimintaa. Asiakkaita kuunnellen hiomme toimintaa kohti täydellisyyttä. Asiakkaiden toiveesta tuotevalikoimassa ovat nyt mm. hot dogit.

Toivomme yhteistyön käyvän myös toisin päin. Jotta kesätyöntekijämme pääsevät ajallaan kotiin, tulee saunatiloista poistua ilmoitettuihin sulkemisaikoihin mennessä. Muita ohjeita löytyy paikan ilmoitustaululta ja kioskin seinältä. Ne ohjeistavat mm. olemaan nauttimatta alkoholia yleisellä rannalla tai saunassa sekä jättämään lemmikit kotiin. Muistattehan myös viedä roskat roskikseen. Myös tupakantumpit ovat roskaa, joka ei maadu vuosikymmeniin ja voi aiheuttaa vahinkoa alueen eläimille.

Kioski on auki saunan aukiolon mukaisesti. Katso aukioloajat ja kuvia täältä: Nummijärven uimaranta - VisitSalo.fi

Nummijärvellä nähdään!