Kesätyöpaikka: Hae Nummijärven uimalan hoitajaksi!

17.5.2021

Työpaikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä. Ole nopea!

Nummijärven uimalan hoitajan tehtäviin kuuluvat kioskin hoito, saunan lipunmyynti, uimalan sauna-, pesu- ja pukutilojen siivous sekä roskien kerääminen rannalta ja lähiympäristöstä. Lisäksi hoitaja vastaanottaa yksityisvarauksia (esim. kokoukset).

Työtä on osa-aikaisesti kesä-elokuun iltoihin painottuen aikaisintaan 7.6. alkaen. Tästä voit katsoa uimalan aukioloajat eli mihin työaikasi voi sijoittua. Vuoroja on kuitenkin lähtökohtaisesti tarkoitus jakaa kahdelle tekijälle:

https://kohteet.visitsalo.fi/nummijarven-uimaranta/

Tehtävässä vaaditaan hyviä vuorovaikutustaitoja, tarkkuutta sekä itsenäistä- ja reipasta työotetta. Aiempi kokemus asiakaspalvelutyöstä ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Työ tarjoaa kauniit puitteet suositun kirkasvetisen uimarannan yhteydessä. Työtehtävät ovat monipuolisia ja tekemistä on sekä ulkona että sisällä. Tehtävässä pääsee näkemään iloista rantaelämää ja tapaamaan uusia ihmisiä. Salon 4H-yhdistys, on vastuullinen, reilu ja mukava työnantaja.

Valvojalle maksetaan työehtosopimuksen mukaista palkkaa lisineen. Työstä saa hyvän tulon, vaikka kesästä säästyy aikaa lomailuunkin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen anna.laakkonen(at)4h.fi.