Hae hanketyöntekijäksi!

Haku on päättynyt 28.2.2021

Etsimme toimeen tarttuvaa tekijää Tulevaisuuden tekoja 4H Business Labissä -hankkeeseemme. Haku päättyy 28.2. tai heti sopivan tekijän löydyttyä.

Tulevaisuuden tekoja 4H Business Labissä -hankkeen tarkoituksena on perustaa ja ottaa käyttöön 4H-järjestön mallin mukainen nuorten yrittäjyyttä tukeva 4H Business Lab Salo. 4H Business Lab on viihtyisä nykyaikaisella teknologialla varustettu oppimisen, tiedonvälityksen ja kohtaamisen monitoimitila. Kestävän kasvun näkökulma on vahvasti mukana läpi hankkeen.

Tehtävänäsi hanketyöntekijänä on toteuttaa nuorille suunnattua toimintaa hankesuunnitelman mukaisesti. Suunnittelet ja rakennat yhdessä nuorten kanssa paikalliset tarpeet ja kestävän kasvun huomioivan 4H Business Labin yhdistyksen toimiston yhteyteen Salon keskustaan, vastaat avajaistapahtuman suunnittelusta ja toteutuksesta sekä huolehdit hankkeen viestinnästä eri kanavissa. Muita tehtäviäsi ovat mm. ympäristöystävällisiin toimintatapoihin ja toimistotekniikkaan perehtyminen ja nuorten innostaminen niiden käyttöön yritystoiminnassaan, kouluinfot ja hankkeen seurantaryhmään osallistuminen. Tiivistä yhteistyötä teet hankkeen vetäjän eli Salon 4H-yhdistyksen toiminnanjohtajan, paikallisten oppilaitosten sekä Salon 4H-yrittäjien kanssa.

Työssä tarvitaan itsenäistä otetta, organisointikykyä, hyviä yhteistyötaitoja sekä jonkin verran luovuutta ja tekniikka- ja someosaamista. Sopiva tekijä saa nuoret innostumaan, on ehkä itsekin nuori ja tahtoo edistää kestävää kehitystä. Kokemus nuorten kanssa toimimisesta ja paikallisuus katsotaan eduksi.

Työ tarjoaa mielenkiintoista ja vaihtelevaa tekemistä selkeän kokonaisuuden parissa, joustoa tehdä asioita itselle sopivalla tavalla sekä mahdollisuuden edistää kestävää kehitystä ja nuorten kasvua vastuullisiksi ja yritteliäksi osana yhtä maamme suurimmista nuorisojärjestöistä. Työpiste, 4H:n toimisto ja tuleva Lab, on valoisa ja tilava aivan Salon keskustassa.

Työ on määrä- ja osa-aikainen ja kestää sopimuksen mukaan maalis-huhtikuusta elo-syyskuulle. Työaika on max 20h/vk. Osittainen etätyöskentely on mahdollista. Noudatamme Neuvonta-alan työehtosopimusta. Tehtävään valittavan henkilön on esitettävä rikosrekisteriote.

Tee vaikutus lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi otsikolla hanketyöhakemus osoitteeseen anna.laakkonen@4h.fi. Arvostamme videohakemusta. Tiedustelut p. 044 777 8535.

Salon 4H -yhdistys ry on Suomen 4H -liiton jäsenyhdistys. 4H-järjestö on valtakunnallinen ja kansainvälinen, uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton nuorisojärjestö. 4H:n kasvatustavoitteena on lapsen ja nuoren kasvu aktiiviseksi, vastuulliseksi ja yritteliääksi. Salon 4H -yhdistys toimii koko Salon alueella ja tämä vuosi on 50.toimintavuotemme. Nuorten työelämätaitojen kehittäminen on toimintamme painopisteenä.

Lisätietoa hankkeesta.