Salon 4H-kerhot

4H-kerhot jatkavat kevätkaudelle viikolla 2 ja päättyvät viikolla 20. 

_____________________________
Suomusjärven Safkasankarit kattaa maailman

Suomusjärvellä käynnistyy tänä syksynä kokkailupainotteinen monitoimikerho. Kerhossa joka toinen kerhokerta kokkaillaan Safkasankarit Kattaa maailman -teemaaineistoa hyödyntäen ja joka toisella kerralla  on kerholaisten toiveet huomioivaa vaihtuvaa kivaa tekemistä esimerkiksi kädentaitojen parissa. Safkasankarit teema-aineisto tutustuttaa uusiin kulttuureihin, vieraisiin tapoihin ja tarinoihin maistuvalla tavalla ruuan kautta. Lisäksi leikitään ja pidetään hauskaa yhdessä, kuten kaikissa 4H-kerhoissa. Kiva tietää: 4H-kerhotoimintaa on ollut Suomusjärvellä jo vuodesta 1998 alkaen!

Aika: Maanantaisin, kerho 1 klo 17.00-18.30, kerho 2 klo 18.30-20.00, kevään eka kerhokerta 8.1.
Paikka: Suomusjärven koulu os.  Opintie 1
Painotukset: Kokkaus, leivonta, kädentaidot, tekemällä oppiminen
Ohjelmasta tiedotetaan kerhokerroilla ja yhteisessä WA-ryhmässä
Ohjaajat: Safkasankarit-kerroilla konkariohjaaja Susanna + 1, muina kertoina Alexia ja Emma.

"Innoissani odotan Suomusjärven kerhon vetämistä. Paikkakuntalaisena on mukavaa päästä mahdollistamaan suomusjärveläisille lapsille kivaa tekemistä koulun jälkeen." 
~Susanna

”Heips! Olen 15 vuotias uusi ohjaaja, pidän paljon eläimistä ja liikunnasta, olen pirteä ja hauska nuori jolla aina hymy poskella."
~Aleksia

_____________________________
Monitaitajan Sekakerho (Halikko)

Tervetuloa huippuhauskaan Sekakerhoon! Tässä kerhossa tutustutaan uusiin kavereihin sekä mm. leivotaan, pelataan, askarrellaan, ulkoillaan ja leikitään. Opimme yhdessä ja itse tekemällä paljon uusia asioita. Kerhossa yhdessä touhuten ja yhteisiä pelisääntöjä noudattaen kaikilla on kivaa sekä erilaiset arjen taidot kuten muiden huomioon ottaminen harjaantuvat. Kurpitsaviikoilla teemme reissun Rannikon puutarhan jännittävään kurpitsapuistoon. Kerhonohjaajat suunnittelevat ensimmäiset viisi kerhokertaa valmiiksi, jotta kerholaiset tutustuvat kunnolla toisiinsa. Samalla kartoitetaan toiveita ja kiinnostuksia seuraavien kerhokertojen suunnittelun pohjalle. 4H:n TOP-tehtäväpankista löytyy yli 1000 valmista tehtävää, joista voimme myös yhdessä valita kivaa tekemistä. 

Aika (muuttunut kevätkaudelle!): Maanantaisin klo 17.45 - 19.45, kevään eka kerhokerta 15.1.
Paikka: Nuorisotila Winkkis, os. Hornintie 5B, Halikko
Teema: Yleiskerho, jossa joka kerralla jotain uutta
Ohjelmasta tiedotetaan kerhokerroilla ja yhteisessä WA-ryhmässä
Ohjaajat: Sini ja Mindiella

Kokkailua Märynummella -kerhon kuvassa on kaksi tyttöä pöydän ääressä. Heidät on kuvattu takaa päin yläviistosta. Pöydällä on värikkäästi koristeltuja kuppikakkuja, joista tulee mieleen pääsiäinen ja joita tytöt katselevat.
Ihanan eläinkerhon kuvassa poika pitää sylissään harmaata kissaa, jolla on valkoiset tassut ja posket. Molemmat katsovat suoraan sinuun.