Salon 4H-kerhot

Uusi kerhokausi starttasi syyskuussa vk 37. Joulutauko alkaa vk 50 jälkeen ja kevätkaudella jatketaan vk 2. Ilmoittautuminen on auki niin kauan, kuin paikkoja riittää. 

_____________________________
Luova monitoimikerho (Perniö)

Tässä kerhossa tehdään yhdessä kaiken laista hauskaa! Punaisena lankana läpi ohjelman kulkee luovuus, jota toteutetaan ja kehitetään monella eri tavalla itse tekemällä ja kokemalla. Ohjelmassa voi olla mm. pieniä käsitöitä/askartelua, kuvataidetta, elokuvailtoja, kokkailua ja kivoja luovia leikkejä. Luovuuden lisäksi kerhossa harjaantuvat, yhdessä tehden ja yhteisiä pelisääntöjä noudattaen, erilaiset arjen taidot kuten toisten huomioon ottaminen. Ensimmäiset suunnitellut kerhokerrat päivitetään tänne ennen kerhon alkamista. Ohjelma muotoutuu osin myös pitkin kerhokautta kerholaisten toiveitakin kuunnellen. 

Aika: Maanantaisin klo 17.30 - 19.30, eka kerhokerta 12.9.
Paikka: Nuorisotila Narikka, os. Lupajantie 2, Perniö
Teema: Punaisena lankana monipuolisessa ohjelmassa on luovuus
Ohjelmasta tiedotetaan kerhokerroilla ja yhteisessä WA-ryhmässä
Ohjaajat: Patricia ja Leona

"Olen hauska, luova ja kiva juttukaveri, jolla on paljon ideoita." 
- Patricia

Luovan Monitoimikerhon kuvaksi on valittu lämpimän keltaisen sävyinen otos, jossa näkyy pöydän äärellä puolikuvassa neljä hymyilevää alakouluikäistä lasta askartelemassa.

_____________________________
Kokkailua Märynummella

Kokkaillaan ja leikitään yhdessä! Opitaan valmistamaan herkkuja/ruokaa/pientä suolaista reseptejä seuraten. Hauskalla tavalla itse tekemällä karttuu taitoja, joilla pikkukokki pääsee vauhtiin myös kotikeittiössä. Ensimmäiset suunnitellut kerhokerrat päivitetään tänne ennen kerhon alkamista. Myös pikkukokit pääsevät ehdottamaan menulle omia suosikkejaan tai vaikka jotain uutta, jota haluaisi testailla. 

Aika: Torstaisin klo 17.30-19.30, eka kerhokerta 15.9.
Paikka: Nuorisotila Mesta, os. Vanikkatie 1, Märynummi
Teema: Kokkaus ja leivonta
Ohjelmasta tiedotetaan kerhokerroilla ja yhteisessä WA-ryhmässä
Ohjaajat: Anna ja Elli

"Tykkään kokkailla ja olen energinen ohjaaja." -Anna

Kokkailua Märynummella -kerhon kuvassa on kaksi tyttöä pöydän ääressä. Heidät on kuvattu takaa päin yläviistosta. Pöydällä on värikkäästi koristeltuja kuppikakkuja, joista tulee mieleen pääsiäinen ja joita tytöt katselevat.

_____________________________
Ihana eläinkerho (Halikko)

Huom: Tämä kerho on toistaiseksi päättynyt. Ilmoitamme, mikäli toiminta saadaan jälleen käyntiin kevään aikana.

Eläimet ovat ihania! Sen tietää myös kerhonohjaaja Peppi, jolta löytyy kotoa kissoja, koiria, deguja ja lisko. Tässä kerhossa kaikenlaiset eläimet ovat keskiössä ja teemme monenlaista jännää niihin liittyen ja niiden kanssa. Saatammepa käydä tutkimassa eläimiä ja niiden elinympäristöjä myös retkillä. Lisäksi leikitään, kuunnellaan tekemistoiveita ja pidetään hauskaa!

Aika: Keskiviikkoisin klo 17.30 - 19.00, eka kerhokerta 14.9.
Paikka: Nuorisotila Winkkis, os. Hornintie 5B, Halikko
Teema: Eläimet ja luonto
Ohjelmasta tiedotetaan kerhokerroilla ja yhteisessä WA-ryhmässä
Ohjaajat

Ihanan eläinkerhon kuvassa on tyttö katsoo sinuun luonnon keskellä ja vaahteranlehdet käsissään.
Ihanan eläinkerhon kuvassa poika pitää sylissään harmaata kissaa, jolla on valkoiset tassut ja posket. Molemmat katsovat suoraan sinuun.

_____________________________
Suomusjärven Safkasankarit

Suomusjärvellä käynnistyy tänä syksynä kokkailupainotteinen kerho. Ohjelmassa on lisäksi ulkoilua ja leikkiä sekä muuta yhdessä tekemistä ja hauskan pitoa. Kerhossa kuuntelemme myös kerholaisten ohjelmatoiveita. 

Kiva tietää: 4H-kerhotoimintaa on ollut Suomusjärvellä jo vuodesta 1998 alkaen!

Aika:  Maanantaisin klo 17.00 - 20.00 välillä, alkaen 10.10.
HUOM! Kerhoryhmä jaetaan kahtia, jolloin ryhmäkohtainen kerhoaika on 1,5h. Ryhmästä ilmoitetaan ennen ensimmäistä kerhokertaa.
Paikka: Suomusjärven koulu os.  Opintie 1
Teema: Kokkaus, leivonta, tekemällä oppiminen, 
Ohjelmasta tiedotetaan kerhokerroilla ja yhteisessä WA-ryhmässä
Ohjaaja: Konkariohjaaja, kerhokummi ja yhdistyksen työntekijä Susanna

"Innoissani odotan Suomusjärven kerhon vetämistä. Paikkakuntalaisena on mukavaa päästä mahdollistamaan suomusjärveläisille lapsille kivaa tekemistä koulun jälkeen." 
- Susanna

Suomusjärven Topsukat -kerhon lapsia näkyy kerhotilan, eli Suomusjärven koulun, pihalla leikkimässä kerhonohjaajien ja vanhempiensa kanssa. Kuvan etualalla on pihakatoksen pöydälle katettu evästarjoilu mm. hot dog ainekset, pillimehuja ja mansikoita.