Salon 4H-kerhot

Kerhot alkavat syyskuussa 2021 viikolla 37.

Valitse omasi teema- ja yleiskerhoistamme. Sähköinen ilmoittautuminen on auki 10.9. asti. Tähän mennessä tulleiden ilmoittautumisten määrä ratkaisee, pääseekö kerho alkamaan (ajallaan) eli täyttyykö minimi. Olethan siis ajoissa, vaikka jälki-ilmoittautuminen onkin mahdollista, jos johonkin ryhmistä jää paikkoja.

_____________________________
Kädentaitajat tuunaavat maskottien maan (keskusta)

KERHOON EI OLE VIELÄ TULLUT TARPEEKSI OSALLISTUJIA, JOTEN ILMOITTAUTUSMIAIKAA ON PIDENNETTY JA ALKAMISTA VIIVÄSTETTY TOISTAISEKSI VIIKOLLA. TULE MUKAAN! :)

Kädentaitajat starttaavat maskottiteemalla, jossa kokoontumiskertoja kuljetetaan eteenpäin saduttamalla. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että johdattelemme tekemiseen tarinoiden, lorujen ja runojen avulla. Satua jatketaan lasten kanssa yhdessä. Kehyskertomus liittyy kerhon maskottiin, joka kaipaa kavereita. Kevätkautta kohti siirrytään maskoteista muihin kädentaitoihin. Lisäksi tietysti leikitään ja huomioidaan kerholaisten toiveita.  Tärkeintä on, että yrittää parhaansa ja että kerhossa on hauskaa, ei se, kuinka hyvä on käsitöissä. Kerho soveltuu parhaiten 6-8-vuotiaille, mutta kaikki ovat tervetulleita!

Aika: Maanantaisin klo 17.00-19.00 (eka kerta 20.9.)
Paikka: 4H Business Lab Salo (toimiston yht), os. Turuntie 6 (2.krs)
Teema: Kädentaidot
Ohjelma: Syyskauden ohjelmaa päivitetään TOP-tehtäväsivustolle
Ohjaajat: Konkariohjaajat Inka ja Mette

"Olen reilu ja vastuuntuntoinen kerhonohjaaja. Tulen toimeen kaikkien kanssa ja haluan, että jokainen kerhossa saa olla oma itsensä. Nähdään kerhossa!" - Inka

"Olen mukava, positiivinen ja avulias. Tykkään käsitöistä ja yhdessä tekemisestä." - Mette

_____________________________
Kädentaitajat tuunaavat(Perniö)

KERHO TOISTAISEKSI TÄYNNÄ, ILMOITTAUTUMISET MENEVÄT JONOON

Kädentaitajat tuunaavat -teemakerhossa innostutaan yhdessä luomaan vanhasta uutta ja kaunista. Käytämme siis materiaaleja ekologisesti uusiotarkoituksiin ja saatamme askarrella esimerkiksi vanhoista farkuista punotun alustan. Myös kerholaisten toiveita kuunnellaan. Kädentaitojen lisäksi kerhossa harjaantuvat toisten kanssa toimimisen taidot leikkiessä uusien kavereiden kanssa ja  tehden yhdessä mietittyjen pelisääntöjen mukaisesti. Kerhon syys- tai kevätkauden päätteeksi järjestetään Kädentaitajat näyttely. Kerho soveltuu parhaiten 9-12-vuotiaille, mutta nuoremmatkin ovat tervetulleita. 

Aika: Maanantaisin klo 17.30 - 19.30 (eka kerta 13.9.)
Paikka: Nuorisotalo Narikka os. Lupajantie 2
Teema: Kädentaidot
Ohjelma: Kevätkauden ohjelma päivitetään TOP-sivustolle
Ohjaajat: Konkariohjaaja Emmi ja syksyllä kouluttautuva Tatu

"Olen rento, mukava ja positiivinen tyyppi ja vastustan kiusaamista! Haluan luoda kerhoon hyvän ilmapiirin ja toivottavasti luoda uusia ystäväsuhteita." - Emmi

"Olen kiva ja mukava jätkä Perniöstä. Tykkään piirtää ja olen näppärä käsistäni. Pidän erityisesti retkeilystä ja haluan tietää mistä myös te kerholaiset tykkäätte." - Tatu

_____________________________
Safkasankarit kattaa maailman (Halikko)

Safkasankarit-teemakerhon tavoite on herättää kiinnostus ruoanvalmistusta kohtaan. Käynnistetään kerhon syyskausi tutustumalla eri kulttuureihin kokkailemalla ja leipomalla yhdessä italialaisittain pizzaa, kiinalaisittain kuukakkuja tai vaikka englantilaisittain skonsseja. Ruoka on erinomainen tapa tutustua uusiin kulttuureihin, vieraisiin tapoihin ja tarinoihin. Samalla vahvistuu avoin ja kunnioittava suhtautuminen toisia ihmisiä, kieliä ja kulttuureita kohtaan. Syyskauden päätteeksi pyritään järjestämään Pop up -kahvila, johon valmistautumalla kerholaiset saavat kuin vahingossa kosketusta myös yrittäjämäiseen tekemisen meininkiin. Lisäksi leikitään, kuunnellaan tekemistoiveita ja pidetään hauskaa!

Aika: Keskiviikkoisin klo 17.30 - 19.30 (eka kerta 15.9.)
Paikka: Halikko, Ikäkeskus Majakan tiloissa, os. Hornintie 5A
Teema: Ruoka (syyskaudella eri maiden ruokakulttuurit keskiössä)
Ohjelma: Syyskauden ohjelma päivitetään TOP-tehtäväsivustolle
Ohjaajat: Syksyllä kouluttautuvat Kristina ja Emma

"Olen mukava ja ystävällinen ohjaaja, jonka kanssa varmasti viihtyy. Tykkään kokkailla ja leipoa." - Kristina

"Olen reipas ja aina valmiina kokeilemaan uutta. Tykkään vapaa-aikanani puuhata aina jotain ja varsinkin lasten kanssa!" - Emma

_____________________________
Suomusjärven Topsukat (kaksi ryhmää)

KERHOT TOISTAISEKSI TÄYNNÄ JA ILMOITTAUTUMISET MENEVÄT JONOON.

Suomusjärven Topsukat on yleiskerho, jonka ohjelmassa on kokkailua, ulkoilua, yhdessä tekemistä ja hauskan pitoa tietysti myös kerholaisten ohjelmatoiveita huomioiden. Tervetuloa Suomusjärven 4H-kerhoon! Kiva tietää: 4H-kerhotoimintaa on ollut Suomusjärven koululla jo vuodesta 1998 alkaen.

Aika: Kerhoon tuli niin paljon ilmoittautumisia, että kerhosta tuli kaksi! Maanantaisin klo 17.00 - 18.30 (eka kerta 13.9.)
Maanantaisin klo 18.30-20.30 (eka kerta 13.9.)
Paikka: Suomusjärven koulu os.  Opintie 1
Teema: Yleiskerho
Ohjelma: Kevätkauden ohjelmaa päivitetään TOP-tehtäväsivustolle
Ohjaajat: Konkariohjaajat Sofia ja Neea

"Olemme aktiivisia ja iloisia nuoria ja olemme ohjanneet 4H-kerhoa Suomusjärvellä syksystä 2020 alkaen. Tervetuloa kerhoomme!"