4H:n työpalvelu siirtyy 4Help-sovellukseen!

3.10.2018

4Help-sovelluksen kautta työtätekeviä nuoria (Miika, Emil ja Suvi) ja 4Help Oy:n Eveliina kauppakeskus Plazassa lanseeraamassa uutta 4Help-työpalvelusovellusta 2.10.
4Help-sovelluksen kautta työtätekeviä nuoria (Miika, Emil ja Suvi) ja 4Help Oy:n Eveliina kauppakeskus Plazassa lanseeraamassa uutta 4Help-työpalvelusovellusta 2.10.

4H on kehittämässä uudenaikaista sähköistä työpalvelua yhteistyössä 4Help Oy:n kanssa. Uusi 4Help-sovellus lanseerattiin pilottikaupungeista ensimmäisenä Salossa 2.10. Käyttö laajenee muille pilottialueille vuoden 2018 mittaan ja sen jälkeen muualle Suomeen.

Sovelluksessa voi tilata nuoren arjen avuksi esimerkiksi lemmikkien-, lasten- tai taloudenhoitoon tai yritykseen vaikkapa sesonkiavuksi. Laskutushinta on työntilaajalle 23€/h (sis Alv). Poikkeuksena luonteeltaan muista aloista poikkeava lemmikinhoito. 4H-yhdistys toimii työpalvelunuorten työnantajana ja hoitaa työnantajan velvoitteet sekä vakuutukset. Myös 4H-yrittäjät voivat ottaa App:in käyttöönsä, mutta he toimivat itsenäisinä yrittäjinä. Laskutus hoituu kätevästi sovelluksen kautta.

Sovelluksen myötä nuorten työllistyminen helpottuu nuorten, nuoria töihin tilaavien asiakkaiden ja 4H-yhdistyksen osalta. Työntilaajat, jotka ovat pääasiassa yksityishenkilöitä ja kotitalouksia, voivat selata sovelluksessa töitä etsivien, työelämän perusteisiin koulutettujen nuorten profiileja ja valita työtehtäväänsä sopivan nuoren. Asiakas voi saada nuoren töihin pienelläkin varoitusajalla. Myös nuori itse voi tehdä aloitteen ja ilmoittautua sovelluksessa asiakkaan tarjoamaan tehtävään.

Ensimmäinen ryhmä nuoria 4H-työntekijöitä on jo rekrytoitu sovellukseen. 4H tiedottaa nuorille seuraavasta mahdollisuudesta päästä käyttämään sovellusta kanavissaan tarpeen mukaan. Nuori voi milloin tahansa ladata sovelluksen puhelimeensa, mutta sen saa käyttöönsä vasta, kun nuorella on voimassa oleva työsopimus 4H-yhdistyksen kanssa seuraavan rekrytoinnin kautta.

TYÖNTILAAJA! OTA SOVELLUS KÄYTTÖÖN JA TILAA NUORI APUUN!
Sovellusta voi käyttää älypuhelimella ja tabletilla lataamalla 4Help -nimisen sovelluksen laitteen sovelluskaupasta. Sovellus on ilmainen. Voit käyttää sovellusta myös tietokoneella osoitteessa https://4help.app.

Työtä on tarvittaessa mahdollista tilata yhdistyksestä 4Help-sovelluksen rinnalla myös perinteisen mallin mukaan yhteydenottolomakkeen tai soiton kautta ainakin vuoden loppuun asti. 

Lisätietoja ja sovelluksen käyttöohjeet 4H:n sivuilla täällä.

Lue juttu STT:n sivulla tästä ja juttu Salonjokilaaksossa tästä.