Uudessa julkaisussa 4H-yrittäjien tarinoita

4.2.2020


Lue Salon yrittäjyyskasvatuksen sähköinen julkaisu Sykäys työhön - Sykäys elämään

Uunituoreeseen julkaisuun Sykäys työhön - Sykäys elämään on koottu nuorten ja yrittäjyyskasvattajien tarinoita. Kirja avaa oppijoille, vanhemmille, opettajille, yrittäjille, työnantajille ja päättäjille monivuotisen yrittäjyyskasvatuksen työn merkitystä ja tuloksia. Mitä yrittäjyyskasvatus ihan käytännössä tarkoittaa? Mitä kuuluu nuorille, jotka ovat päässeet kokeilemaan yrittäjyyttä osana opintojaan? Millaisia valmiuksia ja osaamista nuoret ovat saaneet mukaansa omaan työelämään?

4H-järjestön toiminnan tavoitteena on kasvattaa lapsista ja nuorista vastuullisia ja yritteliäitä. Salossa omaa 4H-yritystä pyöritti viime vuonna 70 nuorta ja 4H-harjoitusyritysten yhteenlaskettu liikevaihto oli noin 68000€. Julkaisusta voit lukea paljon myös 4H:sta ja mm. millaisia oppeja 4H-yrittäjyydestä elämäänsä saivat salolaiset Sauli Siltanen, Aino Uutela, Martta Rintanen, Venla Hulden, Aino Lahnalampi, Max Pohjonen, Anni Salomaa, Sander Vill, Sanna Korhonen ja Ella Turpeinen.

Mitä yrittäjyyskasvatus ihan käytännössä tarkoittaa? Mitä kuuluu nuorille, jotka ovat päässeet kokeilemaan yrittäjyyttä osana opintojaan? Millaisia valmiuksia ja osaamista nuoret ovat saaneet mukaansa omaan työelämään?

Julkaisusta on tulossa myös painettu kirjaversio.

Lue sähköinen julkaisu tästä!