Hae Nummijärven uimalan ja kioskin hoitajaksi

HAKU ON PÄÄTTYNYT VUODEN 2024 OSALTA.

Haemme työntekijöitä Nummijärven uimarannalle! Paikat täytetään heti sopivien tekijöiden löydyttyä. Hakeminen kannattaa siis heti!

Uimalan hoitajan tehtäviin kuuluvat 4H-kioskin pitäminen (kassatyö/myynti, esim. hodarien valmistaminen...), saunalippujen myyminen, sauna- ja suihkutilojen peseminen, rannan siistinä pito sekä iloinen asiakaspalvelu. Lisäksi työntekijä vastaanottaa ja hoitaa yksityisvarauksia (esim. kokoukset), joita voi tulla tai olla tulematta.

Työtä on osa-aikaisesti kesä-elokuun (jatko mahd. syyskuulle) iltoihin painottuen (myös vklp). Katso alta uimalan aukioloajat eli mihin työaikasi voi sijoittua. Vuoroja on kuitenkin lähtökohtaisesti tarkoitus jakaa 2-3 tekijälle: 

Nummijärven uimaranta - VisitSalo.fi

Tehtävässä vaaditaan hyviä vuorovaikutustaitoja, tarkkuutta sekä kykyä toimia itsenäisesti ja reippaalla otteella ohjeita noudattaen ja omia työtapoja kehittäen. Aiempi kokemus asiakaspalvelutyöstä ja hygieniapassi voidaan katsoa eduksi. Paikalle kulkemiseen (Järvitie 91, 25340) tarvitaan todennäköisesti myös oma auto/mopoauto.

Tarjoamme työntekijöille
- Hyvän kaupanalan TES pohjautuvan palkan: peruspalkka vähintään 8€/h + lomakorvaus 10% + iltalisät + sunnuntain tuplapalkka
- Suhteellisen paljon työtunteja, mutta osa-aikaisuuden takia aikaa jää myös lomailuun, vuorot sovittavissa/soviteltavissa
- Monipuoliset työtehtävät kauniin ja suositun uimarannan yhteydessä
- Koulutuksen ja hyvän perehdytyksen, työtodistuksen
- Henkilöstöedun kioskin myyntituotteisiin

Salon 4H-yhdistys, on vastuullinen, reilu ja mukava työnantaja.

Hae tehtävään täyttämällä ja lähettämällä 4H:lle alta löytyvä lomake. 

Lisätiedot:
Anna Laakkonen
anna.laakkonen@4h.fi
044 777 8535