Nuorten kesätyöhaut aukesivat!

8.2.2021

Salon 4H-yhdistys tarjoaa nuorille (13-28v) jälleen useita mahdollisuuksia työllistyä kesällä ja sen jälkeen. 4H pyrkii tarjoamaan niitä ensimmäisiä työkokemuksia ja kouluttaa tehtäviin, joten aikaisempaa työkokemusta ei tarvitse olla. Tämän kesän 4H:n valtakunnallinen Kesätyökampanja painottaa erityisesti ysiluokan päättävien työllistymisen tärkeyttä. Korona saattaa vaikuttaa suunnitelmiin, mutta hakemus kannattaa ilman muuta laittaa tulemaan. Tiedotamme mahdollisista muutoksista mm. kunkin haun omalla sivulla. 

Haut ovat auki seuraaviin tehtäviin:

  • 4H:n siivouspalvelu: Kesätyö 14+ vuotiaille, jossa mahdollisuus myös jatkoon. Haku auki 30.4. asti tai kunnes sopivat tekijät ovat löytyneet. Työtehtävät voivat olla esimerkiksi suursiivouksen tekeminen, ikkunoiden peseminen asiakkaan kodissa tai ruokakaupassa käyminen. TES-mukainen palkka.
  • Ikäihmisten viriketoiminta: Kahden viikon kesätyö 14+ vuotiaille jossakin Salon hoivakodeista. Haku auki 30.4. asti tai kunnes sopivat tekijät ovat löytyneet. Työtehtävät pohjautuvat hakijan vahvuuksiin esim. Ulko- ja sisäpelejä, esityksiä (laulu, soitto, näytelmä...), pyörätuolissa olevien ikäihmisten kanssa ulkoilua, lukemista, jutustelua... TES-mukainen palkka.
  • 4H-kerhonohjaaminen: Harrastus koulun ohelle 15+ vuotiaille syksystä alkaen.  Haku auki 15.8. asti. Tehtävänä oman alakouluikäisten kerhoryhmän ohjaaminen iltaisin kerran viikossa. Tuntikorvaus 4H:n Osaava kerhonohjaaja -koulutuksen jälkeen alk. 6€/h.
  • 4H-yrittäminen: Voit myös työllistää itse itsesi perustamalla oman 4H-yrityksen. Oma yritys on oiva kesätyöpaikka 13+ vuotiaille. Yrityksen pyörittämistä voi jatkaa myös koulun ohella ja max siihen asti, kunnes täyttää 29-vuotta. 4H-yrittäminen lähtee 4H-yrityskoulutuksesta.