KERHOPALAUTE VANHEMMALLE (JA KERHOLAISELLE YHDESSÄ) POHDITTAVAKSI

Haluatko myös osallistua kerhoikäiselle suunnatun yllärin arvontaan? Jätä puhelinnumerosi ja vastaa 20.12.2022 mennessä. Ilmoitamme mahdollisesta voitosta tekstiviestillä tai soittamalla.

HUOM: Jos osallistuitte useampaan kerhoon, lähetättehän palautteet omilla lomakkeillaan. Kaksi lomaketta = kaksi arpalippua.

Jatkatteko kerhossa kevätkaudelle (vk2 alk)?
Onko toiminta ollut mielestänne?

Miksi toiminta on ollut superkivaa, peruskivaa tai tylsää? Jos kerhotoiminta on ollut peruskivaa tai tylsää, kerro miten kehittäisitte tekemistä, jotta se olisi superkivaa?

Tekemällä oppiminen, yritteliäisyys, yhteistyötaidot sekä arjen ja kädentaidot ovat 4H-kerhotoiminnan tavoitteita, joita jokainen kerhomme pyrkii toteuttamaan.

Tavoitteet ovat toteutuneet kerhossamme...

Yhdistys pitää tammikuussa kerhonohjaajiensa kanssa kehityskeskustelut. Tahdotko antaa kerhonohjaajille terveisiä (kehitysvinkkejä tai kehuja)?

Tunnetko jonkun, tai olisiko omassa perheessänne jo 15-vuotta täyttänyt nuori, joka voisi olla kiinnostunut aloittamaan oman 4H-kerhon ohjaamisen? Ohjaamisesta saa (työ)kokemusta, verkostoja/kavereita sekä taskurahaa. Tehtävä vahvistaa ja kehittää nuoren vastuullisuutta, pienryhmän ohjaamisen taitoja sekä yritteliäisyyttä. Ohjaa kiinnostunut hakemaan mukaan toimintaan tästä.⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠