Hae Lab-talkkariksi

Kaipaatko töitä opiskelun ohelle? Kiinnostaako nuorten kanssa työskentely? Haemme Lab-talkkaria juuri auenneeseen 4H Business Labiimme.  Business Lab Salo on 4H-yrittäjien käytössä oleva työskentely- ja kokoontumistila Salon keskustassa, jossa on monipuoliset välineet työskentelyyn esimerkiksi tekniikan osalta. Talkkarin tehtäviin kuuluu huolehtia Labin siisteydestä, käytettävyydestä sekä tilan pelisääntöjen noudattamisesta. Talkkari voi auttaa 4H-yrittäjiä ideoinnissa ja toimia avustajana projekteissa sekä olla teknisenä tukena. Talkkari auttaa myös kehittämään Labiä ja viestii sen toiminnasta.

Työssä tarvitaan reipasta asennetta, oppimisen halua, joustavuutta sekä oma-aloitteisuutta. Jos sinulta löytyy nämä ominaisuudet, saatat olla etsimämme Business Lab -talkkari. 

Työ alkaa lokakuun alusta ja päättyy joulukuussa. Työaika sijoittuu pääasiassa iltoihin (ei joka ilta) ja lauantaipäiviin. Työajat tarkentuvat sopivan talkkarin löydyttyä. Työstä maksetaan Neuvonta-alan TES mukaista palkkaa.

Olemme hakijoihin yhteydessä hakemusten perusteella. Haastattelemme hakijat viikoilla 38 ja 39. 

Lue lisää 4H-business Lab Salosta tästä. 

Tai kysy lisää: Ella Turpeinen, turpeinen00@gmail.com