Hae säkkikeräyksen hoitajaksi

HAKU ON PÄÄTTYNYT.

Mikä Reilu Teko?

4H:n ja Yaran valtakunnalliseen Reilu Teko -säkkikeräykseen osallistuminen on Salon 4H:ssa perinteinen ekoteko ja varainkeräyksen muoto. Viljelijät voivat tuoda tyhjiä lannoite- ja siemensäkkejään järjestämillemme keräyspisteille (8 kpl) ympäri Saloa maksutta touko-kesäkuussa. Heinäkuussa yhteistyökumppani Yara hakee säkit kierrätykseen. Tänä vuonna olemme mukana myös 4H-liiton pilottitoiminnassa, jossa pisteille tuotujen suursäkkien sisäsäkit erotellaan entistä tehokkaampaa kierrätyskäyttöä varten.

Työtehtävät, työaika ja -paikka

Etsimme 4 nuorta hoitamaan suursäkkien sisämuovien erottelua (leikataan irti ja vedetään suursäkin sisältä ulos, pakataan sisäkkäin omaan keräyskasaansa) ulkotyöhön keräyspisteille. Työhön kuuluu lisäksi säkkien pakkaamista, laskemista ja vastaanottamista. Keräyksen hoitaja huolehtii osaltaan, että keräys sujuu ohjeiden mukaisesti ja eri säkkikasat pysyvät siististi erillään. Aiempaa työkokemusta ei edellytetä vaan tehtävään saa perehdytyksen.

Työtä tehdään lähtökohtaisesti parin kanssa kesäkuun aikana. Työajat ovat joustavasti sovittavissa ja yhteensä työtä on korkeintaan kahta viikkoa vastaavalle ajalle. Keräyksen hoitaja saa mahdollisuuksiensa mukaan hoidettavakseen useamman keräyspisteen, jotka pyritään valitsemaan mahdollisimman läheltä tekijän asuinpaikkaa (välimatkoja kertyy silti).

Katso kaikki keräyspisteet tästä.

Tehtävässä pärjäät kun

- fyysinen ulkotyö on enemmän sun juttu kuin siisti sisätyö
- olet reipas ja omatoiminen
- työparin kanssa ja yksin tekeminen onnistuvat hyvin
- pystyt tarvittaessa kulkemaan useampia kilometrejä eri keräyspisteiden välillä

Tehtävä tarjoaa

- palkka 8,17 € / h + lomakorvaus 12,5 % (yht. 9,19 € / h)
- työvaatteet, perehdytys ja työtodistus 4H:lta
- hyvin ilmastoidun työpaikan vaihtelevassa kesäsäässä