4H Perttelin Maatilapäivässä

19.6.2017

Inkeren kartanolla 17.6.2017

Lauantaina 17.6.2017 Perttelissä Inkeren kartanolla järjestettiin koko perheelle suunnattu maatilapäivä. Maaseudun tunnelmaan tutustuttiin mahtavassa miljöössä ja aurinkoisessa säässä. Maatilapäivään mahtui monia vauhdikkaita aktiviteetteja, kuten paintballia ja lasersotaa, sekä polkutraktoriajelua ja keppihevosratsastusta. Piha-alueelta löytyi erilaisia maatilan koneita ja eläimiä, joihin pääsi tutustumaan lähietäisyydeltä, sekä paikallisia myyjiä.

Myös 4H-yhdistyksellä oli oma pisteensä, jossa esiteltiin yleisesti 4H:n toimintaa ja sen tarjoamia mahdollisuuksia, sekä tulevia kerhoja ja leirejä. Suomi juhlii pyöreitä vuosiaan, jonka vuoksi luonto on vahvana teemana 4H:n toiminnassa. 4H esittelikin pisteellään mahdollisuuden tilata järjestönsä kautta tulevaisuuden kuusi, ja istuttaa se 100-vuotiaan Suomen kunniaksi. 4H:n pisteellä pystyi myös vastaamaan luontovisakysymyksiin, jotka olivat ripoteltuna ympäri piha-aluetta. Lopuksi luontovisaan osallistuneiden kesken arvottiin onnekkaat voittajat.

Maatilapäivän tunnelma oli kaiken kaikkiaan erittäin mukava, minkä mahdollistivat tapahtuman järjestäjät: Perttelin MLL, MTK, Perttelin maa- ja kotitalousnaiset sekä Inkereen koulun vanhempaintoimikunta. https://pertteli.mll.fi/toiminta/maatilapaiva/
 

- Jenni Parkko (yhdistyksen kesätyöntekijä Osuuspankin piikkiin)