Hae 4H-yrityskoordinaattoriksi

Etsimme innostunutta vetäjää nuorille 4H-yrittäjille suunnatun 4H-yrityskesä -ohjelman toteuttajaksi touko-elokuun ajalle.

Mikä 4H-yrityskesä?

4H-Yrityskesä on 13-28-vuotiaille salolaisnuorille, 4H-yrittäjiksi tahtoville tai 4H-yrittäjänä jo aloittaneille, suunnattu maksuton kesäajan ohjelma, jonka kautta pääsee alkuun tai alusta eteen päin tehokkaasti ja ohjatusti. Tavoitteena on kehittää osallistujan osaamista yrittäjyyden osa-alueilla, saada yritykselle myyntiä ja Salon alueelle lisää nuoria yrittäjiä. Yrityskesä on 4H:n uusi valtakunnallinen toimintamalli. Toteutukselle on joustava valmis raami. Lue lisää tästä.

Mitä Yrityskoordinaattori tekee?

Yrityskoordinaattori pääsee vastaamaan koko 4H-yrityskesä -ohjelman käytännön toteuttamisesta. Tehtävässä hän saa apua mm. yhdistyksen toiminnanjohtajalta. Koordinaattori suunnittelee ohjelmaan kuuluvat koulutukset, sparraustapaamiset ja päätöstapahtuman osallistujien tarpeita ja toiveita kuunnellen sekä ohjaa yrittäjiä kohti kannattavaa, aktiivista ja näkyvää liiketoimintaa. Koordinaattori vetää toimenpiteitä itse ja tarvittaessa organisoi asiantuntija-apua 4H:n verkostoista ja toiminta-alueelta. Hän huolehtii projektin tavoitteiden saavuttamisesta, budjetoinnista ja viestinnästä. Lisäksi koordinaattori huolehtii 4H-yrittäjien työtilan 4H Business Labin käytettävyydestä (siisteys ja laitteet) ja aukiolosta varausten mukaan. Yrityskoordinaattori tekee myös muita 4H-yhdistyksen yrittäjyyskasvatuksellisia tai muita tehtäviä.

Työaika ja -paikka

Työ alkaa toukokuun alussa ja päättyy elokuun lopussa (sovittavissa joustavasti). Työ on osa-aikainen, 20h/vk. Työajan sijoittumisesta viikoittain sovitaan erikseen ja siihen voi pitkälti vaikuttaa itse. Lähtökohtainen työntekopaikka on 4H:n toimiston yhteydessä os. Turuntie 6 sijaitseva 4H Business Lab. Työtä on osin mahdollista tehdä myös etänä.

Tehtävässä vaaditaan

- Innostavaa ja motivoivaa ohjausotetta
- Hyvää organisointikykyä ja itseohjautuvuutta
- Jonkinlaista kokemusta/ymmärrystä kannattavaan yritystoimintaan vaikuttavista asioista ja halua oppia lisää
- Luovia taitoja ja kykyä luovia
- Oma auto ja aiempi kokemus yrittäjyydestä ja/tai nuorten ohjaamisesta/kouluttamisesta katsotaan eduksi

Tehtävä tarjoaa

- Mielenkiintoisen kokemuksen projektin vetämisestä
- Monipuoliset työtehtävät ja joustavan työajan sijoittelun
- Kesäajan säännöllisen kuukausitulon, n. 10€/h+lomakorv 9% (Neuvonta-alan TES -pohjautuen)
- Mahdollisuuden kehittää paikallista yrittäjyyskasvatusta vaikuttavan nuorisojärjestön alaisuudessa ja jakaa sekä kehittää omaa osaamista
- Viihtyisän työpisteen Salon keskustassa ja osittaisen etätyön mahdollisuuden

Työnhakulomake, 4H-yrityskoordinaattori

Onko käytössäsi auto?